Last news in Fakti

3 Август, 2020 11:11 9 034 25

Обявиха за издирване страховития столичен изнасилвач Сашо Чешкия

  • пеньо мангъров-
  • сашо чешкия

Всички негови жертви в показанията си твърдят, че е изключително жесток и им е нанесъл тежки психически и физически травми

Обявиха за издирване страховития столичен изнасилвач Сашо Чешкия - 1

Опасен изнасилвач е обявен за издирване. Това съобщи Блиц, цитирайки свои източници.

Вчера около 11 часа Пеньо Мангъров е нарушил мярката си за неотклонение - домашен арест и е бил обявен за национално издирване. 

Сашо Чешкия, както е наричан още той, многократно оспорваше мярката си за неотклонение "задържане под стража" и всеки път съдът отказваше с мотивите, че ако бъде пуснат под домашен арест, може да избяга или да се укрие. 

Накрая, все пак, Мангъров успя да пробие и бе освободен с по-лека мярка. Опасенията на съда са се оказали съвсем на място. 

Сашо Чешкия бе арестуван последно през 2019 година за изнасилване. Това бе втори арест за него, след като през 2018 бе задържан отново за същото престъпление. 

Всички негови жертви в показанията си твърдят, че е изключително жесток и им е нанесъл тежки психически и физически травми. 

Последното момиче, което Сашо Чешкия изнасилил, било зарибено в "Инстаграм". След като свалил момичето, той го поканил на среща.

Пристигнал с луксозния си автомобил. Щом жертвата се качила във возилото, Мангъра заключил вратите и отпрашил към Бояна, където живеел в луксозна къща.

Именно там станало и бруталното изнасилване. 

Мангъров се сдобива с прозвището си Сашо Чешкия през 90-те години. Тогава той се подвизава в Прага като част от българската автомафия, която вилнее там, начело с Карамански. 

Попада в полезрението на полицията след сблъсък между българските бандити, при които един от тях е прострелян смъртоносно. Пеньо Мангъров и хората му слагат трупа в багажника. 

Когато полицаи спират колата за рутинна проверка, остават изумени от находката. Впоследствие Мангъров успява да докаже, че не той е виновен за смъртта на сънародника си.

Пеньо Мангъров - Чешкия е признат за виновен и за две поръчкови убийства, извършени в Прага през 1998 и 1999 г., и бе осъден задочно на 30 г. затвор в Чехия.

Първата присъда от 20 години затвор бе заради убийството на Ладислав Цимерман в чешката столица Прага на 27 декември 1998 г. 

По-късно присъдата му беше отменена от Апелативния съд заради допуснати процесуални нарушения в досъдебното производство и делото беше върнато на Окръжна прокуратура за доразследване.

Предприемачът Цимерман бил поръчан от съпругата му Мартина. По другото обвинение - за убийството на Иржи Витек, Чешкия бе признат за невинен.

Мангъров има доста богат опит със затворите. Всеки път успява да се устрои добре, независимо къде излежава присъда. 

Някои от престъпленията е правил зад решетките. Негова запазена марка е изнудването. Завързва връзки с различни жени през интернет, подбира основно омъжени или такива с обществено положение. С напредването на интернет свалката ги кара да му пратят голи снимки, а после ги изнудва със заплахата, че ще направи фотографиите публично достояние, или ще ги прати на съпрузите. 

Мангъров бе женен за кратко време за адвокатката си и бивш столичен прокурор Соня Алексиева, която го защитаваше в съдебната зала. После, по време на едно от заседанията, лично я изгони от съдебната зала и смени адвоката си.

След предното съдебно заседание по искането на Мангъров, прокуратурата реши да му повдигне обвинение и за хулиганство, защото в яда си, той реши да рита съдебните банки, псувайки.

 Той е съден и за измама, но делото е завършило със споразумение за глоба.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комуниста

    72 1 Отговор
    Едно време лагера на острова до,, Белене" беше строен за такива доста хора щяха да си спестят проблените ако лагера функционираше и сега! Там не можеле да се устои хубаво.
  • 2 Джукаран

    54 4 Отговор
    Е за това има палатки!
  • 3 пройчо

    52 2 Отговор
    ".... Тогава той се подвизава в Прага като част от българската автомафия, която вилнее там, начело с Карамански....."*****И едно друго тлъсто говедо се е подвизавало там тогава! ...И то зачезна тия дни.
  • 4 Иван от Горубляне

    43 2 Отговор
    Какво ни казвате - той добре плаща и излиза сух. Затова младите интелигентни хора искат оставката на мафията. Особено засегнати от корупцията са мутрата, каскета, и най-вече така наречения съд. Трябва да продължим докато се изчисти тази воняща отвсякъде смрад, за да заживеем като нормални хора.

    Коментиран от #20

  • 5 chi

    37 3 Отговор
    Безсилието на властите ражда подобни случаи, за това Борисов да не се крие ккато мишок ами да подава оставка!
  • 6 Аасхд

    42 0 Отговор
    Всички знаят, че е изнасилвач и само полицията не знаеше явно
  • 7 Вирус

    9 5 Отговор
    Покорител на женски сърца :)))
  • 8 Фридман

    34 0 Отговор
    Защо не бил екстрадиран в Чехия от българските власти?
  • 9 Гюбрев

    33 0 Отговор
    Сега дано изкорми дъщерята, жената, майката на този, който го е пуснал.
  • 10 Гост

    17 1 Отговор
    Съдии, сър!
  • 11 Факт

    20 0 Отговор
    Споразумението с кой прокурор е?
  • 12 Шерлок Холмс

    22 0 Отговор
    То си пише що му се разминава, защото изнудва жени с обществено положение може да е забил Фидосова или Цачева и те да му ходатайстват!
  • 13 Типичен български

    7 3 Отговор
    Патриот
  • 14 Ха ха ха ха ха ха

    5 0 Отговор
    Докъде стигна Мънгъров
  • 15 Лагерът в БЕЛЕНЕ

    7 0 Отговор
    Доведете го при мене. Ох как хубаво си живееха една време такива!!!! Грижех се за тях да са винаги на хранени, спокойни, изкъпани и изобщо супер лукс!!! Прасенца та напоследък са поотслабналини се притеснявам да не отключват анорексия, и да се депресират затова много ви моля доведете ми го!!! Обичам ви!!!
  • 16 Цецо

    10 0 Отговор
    Кои са тези съдии, които са решили да проверят дали опасенията им са верни??? Докога подобни изчадия ще се разхождат свободно и ще си правят каквото искат???
  • 17 миш

    8 0 Отговор
    Едно време на тоя,ще му изпратят само дрейте на близките и се свърши.
  • 18 Асен Черваров Чупи

    0 3 Отговор
    Аз тея лоши момчета много ги обичам.
  • 19 Боклука трябва

    7 1 Отговор
    Да бъде задържан и обвинен час по скоро. Този е опасен индивид, най добре полицията да го самоубиват при неизбежна самоотбрана. Ще има награда за деянието срещу мършата.
  • 20 Червен имбецил

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Иван от Горубляне":

    Ти правиш ли разлика между съд и прокуратура бе о*лигофрен!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Сашо Чешкия

    0 1 Отговор
    На протест съм на Орлов мост във розова палатка
  • 23 Гост

    2 0 Отговор
    За такива боклуци коршум
  • 24 Граовец

    1 0 Отговор
    къде си бе каскет
  • 25 Играча

    2 0 Отговор
    Познавам този дамски бабаит,изхранва се единствено от наивността им