Last news in Fakti

24 Август, 2020 13:13 2 409 7

Бургазлийка помете скейтбордист, заби се в два автомобила

  • катастрофа-
  • скейтбордист

От ПТП-то е пострадал пешеходецът, който получил контузия на глезен

Бургазлийка помете скейтбордист, заби се в два автомобила - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Вчера около 20.43 часа на кръстовището на бургаските улици "Сливница" и "Цар Калоян", л.а. "Мерцедес Алто", с бургаска регистрация, управляван от 49-годишна бургазлийка не пропуска преминаващия по пешеходна пътека върху скейборд 13-годишен пешеходец от Бургас.

След като го блъска, мерцедесът удря две паркирани вдясно леки коли – "Субару Импреса", с руска регистрация и "Пежо Партнер", със силистренска регистрация.

От ПТП-то е пострадал пешеходецът, който получил контузия на глезена. Той е прегледан в УМБАЛ – Бургас, но е отказал болнично лечение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Протестър

    2 12 Отговор
    Този нехранимайко е бил от #хунтата и протестиращата правилно го е центрирала. Сега той да й плати за повредите! Къде е тръгнал с тоя скейтборд по време на протести и гражданско неподчинение????
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Живко

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "4858":

    На ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА
  • 4 00000014

    17 7 Отговор
    13-годишното л...о е скочило на пътеката. Майка му и баща му да заплатят щетите, че не са го научили как трябва да преминава през пешеходната пътека - ПЕША!
  • 5 Адв. Хаджигенов

    4 3 Отговор
    Нищо да не подписва! Ще направим независима експертиза при доверен експерт да се установи, дали 13-годишния не е блокирал напълно законно улицата и гнусната правокаторка не го е блъснала, за да си проправи път
  • 6 Маркиз дьо Отзад

    6 1 Отговор
    Сигурно и тази си е гледала километража, мислейки си дали да си смени маслото..
  • 7 Миро Антонов

    13 0 Отговор
    Виждал съм Сузуки Алто. За Мерцедес Алто сефте чета. Пък кой знае-марки и модели всякакви.