Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 17:50 4 618 23

Закопчаният общински съветник: Четирима полицаи ме налагаха с юмруци

  • дупница-
  • георги градевски

Георги Градевски си е извадил медицинско свидетелство в Съдебна медицина в София

Закопчаният общински съветник: Четирима полицаи ме налагаха с юмруци - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Независимият общински съветник в ОбС – Дупница Георги Градевски е задържан в ареста на РУ – Дупница. Това е втори арест за младия политик само в рамките на два-три месеца.

Г. Градевски е арестуван в петък срещу събота около 3 ч. сутринта, след като е отказал на пътни полицаи да бъде тестван за алкохол. Това се случило на улица между частната болница и дискотека “Фейсис”, където Г. Градевски бил засечен в скъпия му „Мерцедес”.

Пред “Струма” общинският съветник разказа своята версия за ареста. Ето какво заяви той:

„Бях бит от четирима полицаи, докато бях с белезници на ръцете. Случката е следната. Бях в дискотека “Фейсис” по покана на собственика. Отидох до автомобила си да си взема якето. В този момент ми звънна телефонът и аз започнах да водя разговор. Изведнъж долетяха две полицейски патрулки с четирима полицаи. Поискаха ми документите за проверка, взеха ми телефона. Автомобилът ми не беше с включен двигател. Твърдяха, че съм пиян, без да ме тестват. Аз отказах тест за алкохолна проба, защото не бях пил и автомобилът ми беше с неработещ двигател. Казах им, че нямат право, след като автомобилът ми не е в движение. Насила ми щракнаха белезниците и ме качиха в едната патрулка. Първо тръгнаха в посока извън града, но после свиха към полицейското управление. През цялото време ме налагаха с юмруци в патрулката, докато бях с белезници. Всичко това се разигра около 3 ч. и нещо. В 4 ч. вече бях в двора на ареста. Валеше дъжд, а аз бях само по риза. Поисках да се обадя на адвоката си, но ми отказваха. Към 6,30 часа дежурният офицер дойде в ареста след много молби от моя страна да се видя с него. Помолих го да ми даде мобилния ми телефон, за да се обадя на адвоката си. Той ми даде телефона ми, но той беше със счупен дисплей и не можех да открия номерата. Тогава той ми разреши да звънна от служебния телефон на входа на полицията. Обадих се на адвоката си. Той дойде към 11,00 ч. и веднага след това ме пуснаха, като ми върнаха вещите, които ми бяха взели при задържането. И предишното ми задържане, и сега е политическа поръчка срещу мен. Опълчих се срещу изграждането на депо за отпадъци в с. Джерман на заседание на ОбС и за капиталовите разходи на общината, но няма да ме пречупят”, заяви Г. Градевски по телефона за „Струма”.

Той си е извадил медицинско свидетелство в Съдебна медицина в София. Преди вкарването му в ареста е прегледан и в Спешен център – Дупница.

Както “Струма” писа, на 27 юли Г. Градевски пак беше задържан заради свада с роми, които твърдяха, че ги е заплашил с пистолет, а за скандала бе уведомена Районна прокуратура – Дупница, но оттам още не са се произнесли има ли престъпление. Резултатът от втория арест на общинския съветник е съставеният му акт за неподчинение на полицейско нареждане.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малко

    17 29 Отговор
    му е било.

    Коментиран от #6, #23

  • 2 Дългият

    20 7 Отговор
    И този май не от най кротките.Властта е опиат...
  • 3 ха ха

    7 24 Отговор
    мутропитеците на БСП са го спукали от бой.

    Коментиран от #8, #10

  • 4 асда

    19 11 Отговор
    отишъл до колата да си вземе якето ахахах , в дискотеката с яке ли седиш бе
  • 5 Тъпи

    19 6 Отговор
    съчинения !
  • 6 Стефан

    31 10 Отговор

    До коментар #1 от "Малко":

    Ами ти бе траверсо, дали знаеш как се е случило за да вземаш страна, но дано ти да попаднеш на такива полицаи и да ти направят гърба мек като корема, тогава ще си търсиш правата, но ние ще наградим тези полицаи.

    Коментиран от #11, #14, #21

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 5 Отговор
    има полицай и полицай
  • 8 И защо

    19 7 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха":

    На БСП ? Къде все ви се вижда БСП . Болни м З ...и
  • 9 Народна мъдрост

    11 10 Отговор
    Да би мирно седяло , не би чудо видяло !

    Коментиран от #16, #22

  • 10 До ха ха

    23 8 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха":

    Спукали са го от бой мутропитеците на ГЕРБ, защото е дясна ръка на Цветанов
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 4 Отговор

    До коментар #6 от "Стефан":

    СТЕФЧО малко са свестните ченгета пардон полицай
  • 12 Бузов

    10 5 Отговор
    Тоя ме съмнява нещо.
  • 13 Кой

    11 1 Отговор
    бие яко с юмруци , бе ? Че и полицаи ?!
  • 14 Професоре

    17 3 Отговор

    До коментар #6 от "Стефан":

    Преди години спукваха от бой всеки попаднал в милицията независимо от причините и за това почти нямаше престъпност а ако някой посмееше да се прави на отворен попадаше на каменните кариери.
  • 15 гост

    19 5 Отговор
    Полицаите са получили заповед !!!!ДРЪЖ !!!! И те естествено държат е пребиват !!!!! Но те служат не на народа а на НЯКОЙ който им казва ДРЪЖ !!!КОЙ Е ТОЗИ или ТЕЗИ това е въпроса ?????

    Коментиран от #17

  • 16 ke da

    9 4 Отговор

    До коментар #9 от "Народна мъдрост":

    Това е "мъдрост" на робски народ - МЕРСИ СЛЕДВАЙ СИ Я РОБЕ!
  • 17 ДА ДА

    10 3 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    ВЛАСТТА ЧЕСТО ЗАЕДНО С МАФИЯТА!
  • 18 Türk

    1 19 Отговор
    Бургас е турска земята. Миризливи българите - ВЪН от Бургас! Турция е доминант над Балканите! Мразя Васил Левски, обичам Батак!

    Коментиран от #19

  • 19 Морето

    17 0 Отговор

    До коментар #18 от "Türk":

    Що точно Бургас бе,аркадаш? Ех,че имаш късмет,кьопек-бих ти наврял главата в г.за.Кой знае какъв полунормален ренегат си...стой си в дупката и внимавай с изказванията.
  • 20 Анонимен

    9 6 Отговор
    Сто процентов лъжец! Първо на първо почтените хора да висят по клубовете в 4 през нощта. Може би хлапетата, но не и общински съветник. Освен това свадата с ромите означава, че е конфликтен тип по принцип. После това с колата звучи толкова нагласено, че не знам и първокласник дали би повярвал на историята му. Как е възможно в България такива хора да са във властта? Възмутително! Има късмет, че не е живял в едни други времена в които вече щеше да копа камъни на някоя кариера. И ще ми говорите, че сега врвмената били по-добри. По-добри ама за измекяри като този.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 другата е

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Народна мъдрост":

    Преклонена главица , сабя не я сече ! Робски поговорки.
    Не гербайджийските мафиоти робите им са много удобни , нали?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.