Last news in Fakti

1 Ноември, 2020 10:45 9 437 8

Спипаха бившата изгора на Димитър Милков с амфети

  • димитър милков-
  • славена чанева-
  • амфетамин

У Славена Чанева са открити 48 таблетки

За скромните си 22 години Славена има изключително богато криминално досие, въпреки че е лежала зад решетките, продължава да се занимава с дрога. 22-годишната бургазлийка, в чиято чанта по време на масирана полицейска акция бяха намерени 48 таблетки амфетамин, се оказа Славена Чанева - бившата изгора на сина на Найден Милков-Димитър, пише Флагман.бг от свой достоверен източник. Криминално проявената е сгащена от ченгегата в жк. "Меден рудник", след като дълго време е била в полезрението на униформените от Четвръто РУ.

Славена е добре позната на органите на реда, неведнъж е била задържана с опиати, дори беше обявена за издирване, а след това получи и ефективна присъда. Решетките и липсата на свобода явно не плашат спортистката и отново е навлязла в наркосредите. Чанева е бивша републиканска шампионка по художествена гимнастика, но след множеството арести за притежание на наркотици, спортната ѝ кариера рязко залезе и от просперираща спортна звезда се превърна в поредната бургазлийка, която търси утеха или пък лесен начин за припечелване чрез разпространение на марихуана или амфетамин.

Миналата година бившата спортистка бе осъдена на 4 месеца затвор

Припомняме, че миналата година Славена бе хваната с голямо количество марихуана пред магазин „Лидъл“ в жк „Меден рудник“. Месец по-късно бе осъдена от Районния съд в Бургас – и чрез споразумение с прокуратурата получи четири месеца ефективна присъда, която бе влязла в сила в края на август 2019 г. Тогава вместо доброволно да влезе в затвора, Славена започна да прави номера на органите на реда и потъна в дън земя - бе обявена дори за общодържавно издирване. Само няколко седмици по-късно, полицаите получиха информация, че бившата гимнастичка се крие в апартамента на бивш затворник в жк „Меден рудник“. При безупречна акция тя бе заловена и бе приведена в затвора за излежаване на присъдата. По всичко личи, че престоят ѝ зад решетките обаче е нямал възпитателн ефект. Заради голямото количество, с което е сгащена сега, най-вероятно ще посрещне Коледа на топло.

Както Флагман.бг писа през юни 2019 г. атрактивната брюнетка с татуировка с тип "ръкав" на горния десен крайник играеше ключова роля при задържането на Недялко Николов от апартамента му в жк "Меден рудник" - в спецоперация на МВР по разкриване на съучастници на Пойзъна за палежа на строителната техника на Джи Пи Груп.

Арестуван е съучастник на Пойзъна за палежа срещу „Джи пи груп”. Дали е посредник на поръчителя?

Тогава Славена седеше на пейката пред входа на жилищния блок на Недялко с кръстосани "по турски" на пейката крака и предаваше по телефона неясно на кого действията на полицейските служители. Тя не подозираше, че близо 3 часа също е била обект на наблюдение от разследващите цивилни полицаи в района и разговаряше с тях с охота, давайки им "ценни" съвети как да си вършат работата. След претърсването на апартамента на Недялко и извеждането му с белезници, Славена също бе откарана в Четвърто РУ.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 2 Отговор
    тая е б,клук

    Коментиран от #3

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 1 Отговор
    тои ДИМИТЪР МИЛКОВ е с изгаряния при взрив когато си е правил пико това не са ХОРА
  • 3 АМФЕТАМИНИ

    32 8 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Разследващият журналист Младен Дочев,
    разкрива амфетаминната афера на Бойко Борисов.

    Борисов влиза в грамите на аамериканското посолство като наркобос.

    Скоро след това Младен Дочев е намерен обесен при загадъчни обстоятелства...

    И до днес България не е приета в Шенген, въпреки че отдавна сме готови технически...

    Борисов е ОПАСЕН БАНДИТ!
    Фалшифициращ изборите по лукашенковски!
    С над милион фалшиви избиратели мъртви души!
  • 4 Човека Коза

    5 1 Отговор
    От чистото тъй става...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Е сега

    2 0 Отговор
    Не са хубави тея работи
  • 7 Кво ни занимавате с тея гащници

    12 1 Отговор
    Напишете за някой българин прославил България като Дан Колов например.
  • 8 Пропадане

    3 0 Отговор
    Всички "известни" са на нещо!