Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 18:53 2 803 4

Арестуваха двама криминално проявени в Бургас, извършили множество взломни кражби

  • бургас-
  • кражби-
  • взлом-
  • обири

Мъжете, които са с богато криминално минало и множество присъди за кражби, пристигали в Бургас през деня, като подбирали на случаен принцип апартаменти, чиито обитатели били навън или по работа

Арестуваха двама криминално проявени в Бургас, извършили множество взломни кражби - 1

Полицията в Бургас задържа двама души за множество взломни кражби на територията на морския град. Арестуваните са мъже на 31 и 55 години от Варна. И двамата са криминално проявени.

До момента са установени пет случая на взломни кражби от апартаменти, разположени, както в централната градска част, така и в комплекс „Изгрев”.

Мъжете, които са с богато криминално минало и множество присъди за кражби, пристигали в Бургас през деня, като подбирали на случаен принцип апартаменти, чиито обитатели били навън или по работа.

Прониквали чрез използване на специални инструменти, с които счупвали патрона на ключалките, след което се насочвали към ценни вещи и парични суми, като лаптопи, малки телевизори, мобилни телефони, дигитални фотоапарати, златни накити и други, които извършителите пласирали на различни места, много под официалната им стойност.

Благодарение професионалните действия на служителите на отдел „Криминална полиция” и „Специализираните полицейски сили” при ОДМВР – Бургас двамата варненци са задържани непосредствено след извършване на поредната кражба.

В тях са намерени откраднатите вещи, както и множество инструменти, служещи им за извършване на кражбите.

Двамата са задържани за срок от 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    8 2 Отговор
    С двама не става, трябва 20 000 да окошарят в Белене, Ловеч, Скръвена!

    Коментиран от #4

  • 2 Обикновен овчар

    4 1 Отговор
    Бандити управляват държавата арестувайте тях от главата на змията не от опашката,народа не е глупав и търпението свърши!
  • 3 Рошко

    6 0 Отговор
    Утре ше ги пуснат
  • 4 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    И много електрически стълбове има, дето стърчат празни...