Last news in Fakti

10 Декември, 2020 20:17 78 744 112

Изплува пикантна секс тайна около тройното убийство във Варна

  • варна-
  • убийство престрелка

В същността на проблемите, които Димитър Големанов разказва пред приятели, се корени двойствената ориентация на приятелката му в интимен аспект

Изплува пикантна секс тайна около тройното убийство във Варна - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Димитър, Деляна и Николас са жертвите на най-вероятния и най-стария мотив за престъпление на света – “любовта” и ревността. Близки до жертвите споделили пред “Нова Варна” цялата история.

Тeжкoтo криминaлнo прecтъплeниe e извършeнo в цeнтърa нa Вaрнa, нa първия eтaж в блoк нa ул. “Мaкeдoния”. Основната версия е двойно убийство и самоубийство.

Историята започва много назад във времето. Димитър Емилов Големанов е родом от Варна, на 40 години. Още на младини не крие русофилските си пристрастия и при възникването на конфликта в Украйна се записва доброволец – рейнджър в сепаратистите „Донецка Република“. Взимал е участие и в мисии в азиатски държави. Там той придобива военен опит и познания за оръжията. Във средите на Варна многократно е изразявал познанията си по военно дело и е показвал негово интервю пред френски канал за участието му в боевете. Отделно се пробва да развива бизнес с две фирми, а през 2019 г. регистрира сдружение “Варна Еко Парк”, в което участва и Деляна. Бизнесът му не успява да се развие, а сдружението внася предложение в Община Варна, което е отхвърлено след протест на жителите на кв. "Галата".

Връзката му с Деляна започва преди повече от 4 години. През цялото време тя протича бурно, с много раздели и събирания. В същността на проблемите, които той разказва пред приятели, се корени двойствената ориентация на приятелката му в интимен аспект и множеството различни партньори. В една от историите, след пореден скандал преди около 3 години, Митко обръсва главата на Деляна.

В друга история техните лични постижения излизат във известен сайт за възрастни и стават достояние и на жълти медии. Деляна е отдадена и насочена към нумерология, астрология и други “науки”. Правила е и опити за публицистика в местни сайтове. Участвала е като модел в различни инициативи и събития.

Цялата история, довела до фаталния инцидент, започва още през лятото. Митко и Деляна живеят до Морската градина на Варна под наем. Митко се включва като инвеститор в известен нощен клуб с още двама партньори. След провала на клуба остават множество задължения към Митко, които той не успява да събере. Както той сам се изразява пред приятели:

“Ближа рани от лятото”. Малко след това следва поредната раздяла с Деляна. Митко на няколко пъти споделя пред приятели: “Не ми се живее повече”.

След около 2-3 месеца отново се събират. Тук се намесва и Николас. Николас е кипърец от шведски произход, който е приятел на Митко. Двамата с него започват да разработват концепция за партита по време на пандемията на частни вили. Нико, както го наричат неговите приятели, има солидни компютърни умения и участва в разработването на сайт и интернет маркетинг за кампанията. Апартаментът, в който се е случил фаталният инцидент, е ползван именно за оперативки, свързани с дейността и партита. Нико също така има приятелка българка, която му помага в начинанието.

В нощта преди фаталната случка е имало сигнал до полицията за вдигане на шум. Димитър Големанов е присъствал на мястото пред блока и след това се е прибрал. Големанов получава обаждане от близък, че Деляна от два дни е в апартамента при Нико. Започва кореспонденция между Нико, Деляна и Митко, която силно провокира извършителя. На сутринта Димитър Големанов нахлува в имота с две оръжия – автоматичен и полуавтоматичен пистолет. Заварва Деляна с още едно момиче и Нико, който спи. Последва кратък разговор, след което застрелва първо Деляна, след това Нико и себе си. Второто момиче, което е присъствало и видяло цялата случка, в паниката бяга по бельо от апартамента.

Димитър Големанов оставя след себе си дъщеря на 10 години от бившата му съпруга.

При проведената акция от полицията в апартамента на бабата на Митко, който се намира малко по-надолу от фаталното място, са намерени: автомат и три пистолета, единият е боен, със заличени номера.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    291 8 Отговор
    то си е направо за филм на Тарантино

    Коментиран от #97, #109

  • 2 СВЯСНИ ЖЕНИ НЯМА ВЕЧЕ

    145 12 Отговор
    САМО ОТКАЧАЛКИ НА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ И ПО СЛУЧАЙНОСТ МОЖЕ ДА УДАРИШ НА ЗЛАТОТЪРСАЧКА. ..НО И ТОЗИ ТИП ТРЯБВА ПЪРВО ДА ПОДПИШЕТЕ ДОГОВОР ПРЕДИ ДА СЕ НАНЕСЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В ЕДНО ЖИЛИЩЕ. ...НИКАКВИ ПРИЯТЕЛКИ И БИВШИ ПРИЯТЕЛИ И ЛЮБОВНИЦИ. .АБСУРД! !ЩЕ НАПРАВЯТ ПЛАН ДА ТЕ ЗАГРОБЯТ! !
  • 3 Софиянец

    147 185 Отговор
    Русофил и руска пача, малко водка и сельодка. Так дела, нормальна!

    Коментиран от #24, #59, #61

  • 4 Теко

    90 14 Отговор
    Мдааа, единствената оцеляла не е заподзряна ))) Мен ме устройва!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Bake Rolls

    78 63 Отговор
    Русофил , Донецк Война ХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХ
  • 7 Откровение

    33 26 Отговор
    Бях с една леко пияна мацка платих и 80 лв за секс но се изложих и правих само фелацио до положителен резултат доколкото поставя под въпрос емитирането на оргазъм.

    Коментиран от #19, #21

  • 8 Монгола

    126 24 Отговор
    Зора е да намекне че е бил русофил на глупавия разказ където няма нищо смислено. Жалко за мимчето лесбоса го е провалил.
  • 9 Евалат митко

    77 27 Отговор
    Тоя не е заслужавал да живее и без тва😂такива психопати са си опасни и по добре ме се е гръмнал🤔
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 доброволец

    112 13 Отговор
    А районнияТ инспектор от МВР-ТО КАКВО Е ПРАВИЛ.Да има в квартала такъв и да не се поинтеренсува.Давал интервюта за изявите си и Варна спи-спи града и селяните внего.

    Коментиран от #22

  • 12 Морски

    111 27 Отговор
    Това боклук, вероятно е човек на Тим, които владеят Варна и региона.... Те си набират такива мутри да им вършат мрстната работа... Жалко за момичето и кипъреца.!

    Коментиран от #107

  • 13 Реалист

    67 19 Отговор
    Да се беше застрелял , язък за другите
  • 14 Истината съм аз

    77 38 Отговор
    Деляна и още едно момиче и гръка това ли е нормалното ,аз пък го оправдавам една к...а понякога може да извърти с лъжите си много лошо един мъж ...тая си го е заслужила

    Коментиран от #29

  • 15 Синдикат на Ало Измамниците

    57 6 Отговор
    Трябва ли да ми е мъчно?
  • 16 Отегчен

    26 3 Отговор
    От живота и.иот
  • 17 Странни

    25 6 Отговор
    Вкусове е имал чичкото..
  • 18 4835

    146 7 Отговор
    Алкохол, наркотици, разюздан секс, зарязал детето си, доколкото се разбра е вързан в схеми с апетитни имоти. Партита в частни вили....

    Такива кога ида умират все е късно!

    Боклуци, отпадъци и отрепки!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бау

    83 13 Отговор
    Разврата при жените много често води до подобни трагедии! За съжаление вазврата при белите жени е огромен и затова всички мигранти искат в Европа, а не в богатите Кувейт и Саудитска Арабия!
  • 21 Алфа Вълкът

    25 6 Отговор

    До коментар #7 от "Откровение":

    Трябвал ви е д-р Вълчо, да ви сложи по една кожeнa инжекция и на двамата!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Като се

    67 8 Отговор
    Обърне колата, пътища много, Митко е бил много болен на ментално ниво, ако е имало някой психиатър да му помогне, сега всички щяха да са живи, спомнете си преди няколко години как за Нова Година един болен ревнивец застреля 5 човека в гр. Нови Искър, това е то много тежка болест е ревността нелечима, обикновено при хомосексуалисти те касапницата е по зловеща, но явно и при хетеро става същото.

    Коментиран от #51

  • 24 Гого

    29 26 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянец":

    Да нали ама и майка ти беше там и я опъваха 2 дни .. прост Софянец
  • 25 Бау

    30 5 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ Курти":

    А не мен, като ми замирише и ми спада! хаха Не знам, защо при вас е обратното! Обикновено миризмата подсказва за венерически нано боти!
  • 26 Перо

    29 6 Отговор
    Добре,но криминалните хроники се изписват в последните страници на вестниците в Европа,а в електронните медии,почти не го споменават. Тук “новината” тече трети ден.Това е работа на полицията,не на обществото.Поредната погрешно разбрана демокрация!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 руски миризлив

    61 54 Отговор
    Само прояден от комунизма мозък, може да накара носителя си да защитава с оръжие в ръка руски интереси в трета държава. След като можеш да отидеш някъде, да трепеш някакви си хора, които даже не познаваш, заради интереса на червената кочина, от теб може да се очаква всичко. Нищо различно от интербригадистите на пример. Отново кухи мозъци на каша с червен отенък.

    Коментиран от #43, #103

  • 29 Дадох +

    67 8 Отговор

    До коментар #14 от "Истината съм аз":

    Но, сигурен съм, че Митко е заряза жена си и детето заради тоз хибрид Деляна... И като не му върви с таз рсзпоретина, а жена му не го иска се е почувствал прецакан. Отмъстил е и се е гръмнал. Не го оправдавам, ама да е за урок на мъжете, мислещи само с долната глава. Ако толкова ти се иска нещо чуждо, има за 100лв.на час. Не е нужно да се унищожи семейството!?!
  • 30 ШИМБокТу

    29 9 Отговор
    Това ли е най-важната "новина"? Вероятно е стрелял със "законно притежавано оръжие", а виновен за всичко е русофилският президент?
  • 31 АНОНИМЕН

    37 4 Отговор
    Ревност?! И за какво ли е имало в този злощастен апартамент толкова оръжия! Дори някакво със заличени номера?! Дали има връзка с изплувалите преди не много време в морето добре опаковани наркотици?! Или с клонящите към нула продажби на наркотици по морето?!
  • 32 cooldude

    34 9 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Във средите на Варна.."
    Тихомире свали си черните очила, бе човек! Кога е "в", кога е "във"?
    Май освен неграмотен си и гербаджия, дано поне не си гей!

    Коментиран от #33

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Е не

    15 5 Отговор

    До коментар #27 от "Тъпо":

    Ама пишеше, че е русофил, ама то явно е все едно!
  • 35 Пипи

    35 4 Отговор
    Жалко за родителите, за бабата живееща на близо. Нокой селски извратен боклук като това грозно момиче от село не трябва да е причина за подобни действия когато си имал семейство и дете, което сигурно е искало да бъде с баща си. И няколко мъже да си вземат поука пак е нещо за нашето болно общество

    Коментиран от #37

  • 36 Перо

    30 5 Отговор
    Нека областния началник на МВР да обясни,как са доставени бойните оръжия,вкл.автомат,кой,кога,как и защо, а не да прави канцеларски статистика,какви са ползваните оръжия,имат ли изтрити номера и колко версии има.Който има възможност да добие автомат,може и да внесе РПГ и да удари тиквата и после какво става с 100,000 полицаи?

    Коментиран от #46

  • 37 ха ха ха

    5 4 Отговор

    До коментар #35 от "Пипи":

    Чудя се, ти или ''Мечо'', КОЙ от двамата е по-неграмотен?
  • 38 Патето яки

    43 0 Отговор
    Как може да оглупееш до такава степен че да отнемеш човешки живот щото искаш тази жена да е непременно твоя, сякаш свършиха жените.
    Прави впечатление че си падат по лесния живот, не работи във предприятие а търси лесни пари.

    Коментиран от #53

  • 39 европеец

    20 3 Отговор
    тия подробности не ме интересуват,има много по-наболели неща,които стоят пред България
  • 40 Бггбзсс

    22 0 Отговор
    Психопат
  • 41 Голем смях

    30 18 Отговор
    Русофили Сър.
  • 42 Митко

    32 4 Отговор
    Авторът на статията как мило нарича един убиец по малко име, ей тъй нежно, по приятелски “Митко”.
    Защо бе Тишо?

    Коментиран от #80

  • 43 ха ха

    17 12 Отговор

    До коментар #28 от "руски миризлив":

    Румен Пингвинов одобрява!! Одобряет Мацква!
  • 44 Перо

    2 0 Отговор
    Имитатора Перо мое ми врътне един федерос

    Коментиран от #57

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 По схемата

    19 14 Отговор

    До коментар #36 от "Перо":

    русофилистици.
  • 47 Docenta

    30 25 Отговор
    Както обикновенно,най-лошото винаги е свързано с русия.Инперията на злото и нейните орки русофилите
  • 48 Сивата котка

    24 2 Отговор
    И да започват различните версии. Женен, с дете, на друго място прочетох, че бил наркоман. Що не е поискал руско гражданство като толкова любил Русия? Как па боен арсенал се озовава в жилището под наем. Той 40 г.,тя 22 г. като втора му дъщеря. Сега ще наизлязат една дузина роднини, познати, ненам кви си на покойника и ще ни убеждават: той беше добър човек, седеше до прозореца в ляво. Връзката им един път от 2 г.,тук -от 4 г. Иди ми, дойди ми на събирания и раздели, които той трудно превъзмогвал. А психолог/психиатър хората около него може би не знаят що е то? Явно нещо в главаат му се е разкратило. Мутренско-болуджийска драма, но кой знае какво всъшност се крие зад нея?

    Коментиран от #91

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Ха ха

    9 3 Отговор

    До коментар #23 от "Като се":

    Да бе,да.А дали нямаше връзка албанска (дрога)в Нови Искър?
  • 52 О хо хо

    21 1 Отговор
    ПЪЛНИ ИЗМИШЛЯОТИНИ САМО В ГЛАВАТА НА УБИЕЦА. НАРКОТИЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ. НАПЪЛНО ИЗПУШИЛ Е ТОЗИ.

    Коментиран от #56

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Хубава работа

    6 7 Отговор
    Ама малко българска....

    Коментиран от #60

  • 55 Ало сельо

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "Софиянец":

    Баща ти беше такъв.
  • 56 И аз да кажа

    21 2 Отговор

    До коментар #52 от "О хо хо":

    Ами това е проблемът: че такива издухани, които вече са убивали и животът го имат за нищо, разполагат с оръжия. Ей това следва да бъде преследвано. А от половината милион руснаци, които са ни "удостоили"да си купят имот у нас, по мои наблюдения огромен % са бивши военни или от службите на реда, т.е. имащи далеч не любителско отношение с оръжията. Даваха им безлихвени кредити, за да купуват имоти в 100- километровата ивица покрай морето...
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 кака Мара

    18 1 Отговор
    Не е заради ревност Тука има други неща Тези боеприпаси на нормални хора не им трябват
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дедо

    4 1 Отговор

    До коментар #54 от "Хубава работа":

    Те циганските са други.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 1 Отговор
    малко са свестните жени повечето са злато търсачки
    като оная която подлуди студента от СМЯДОВО който се самоуби
  • 63 Извършителят

    22 2 Отговор
    Кипърец от шведски произход... Пхахаха
  • 64 БРЯХ

    11 8 Отговор
    ДОБРЕ ИЗМИСЛЕНА ВЕРСИЯ ОТ СЛУЖБИТЕ,ТЕ ТРЕПТ НАРЕД,УЖ РУСОФИЛ ПЪК С БЪЛГАРКА,УРЪЖИЯ У БАБА МУ ПЪК ГИ БИЛ ГРЪМНААЛ КОЙ ГИ ВЪРНА УРЪЖИЯТА У БАБА МУ?ПО БЕЛЬО БЯГАЛА ,ТУКА ИСТОРИЯТА КАТО СЕМЕЙСТВОТО ДЕТО ГИ УТРАПАХА СЛУЖБИТЕ И ОБВИНАХА ,ЕДИН РОСЕН КОЙТО БЕШЕ УБИТ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ИСТОРИЯТА И УЖ ГО ТЪРСИХА.ХОРАТА СИ ПРАЗНУВАТ ВЛИЗАТ УБИЙЦИТЕ ИЗТРЕПВАТ ГИ И ОБВИНЯВАТ ДОБРОВОЛЕЦА ОТ ДОНБАС ЕЛЕМЕНТАРНА ИСТОРИЯ МЪРТВИТЕ НЕ ГОВОРЯТ А ЖИВАТА СЛУЧАЙНО ЩЕ МЪЛЧИ И ЩЕ РАЗКАЗВА ТЯХНАТА ВЕРСИЯ ,ЧЕ И ПУШЕК ЩЕ СЕ ВДИГА.
  • 65 Наблюдател

    13 17 Отговор
    Русофил? 🤔Значи като 90% от нас, българите. А ако Димитър беше натовец, далищяха дани натъртват ?

    Коментиран от #66, #73

  • 66 Размисли и страсти

    19 12 Отговор

    До коментар #65 от "Наблюдател":

    Сега разбра ли, защо Полша, Чехия и Унгария са на десетки година пред нас, защото там 90 % не
    са русофили!
  • 67 Кольо

    14 2 Отговор
    Туй селяните дето живеят във Върна -хубави хора. Особено психясалите военно подобни живеещи в псевдо мафиотски бизнесменски филми. Апартамент да взривят заедно с комшиите, приятелка да заколят в кола до Тополите , да се изпозастрелят и самоубият ,асансьори и пощенски кутии си взривяват и коли на оживени кръстовища . Хубав град-хубави хора. Не напразно сравняван с Одеса от край време. Ама тогава само рускоговорящите джигити се подвизаваха там, а сега и Кипърец от Швеция или Швед от Кипър та става съвсем мазало. Ако бяха пуснали и бежанци ,да знаете варненци съвсем ще се загубят. Колкото до МВР-то им съм чувал ,че само КАТ-НАП били отличници в изпълнението на спуснатите планове за глоби. Яко друсали и после кметове ставали из селата.
  • 68 хетфиЙлд

    9 0 Отговор
    Кой знае каква е истината ? А пък какво казват и пишат е друга работа на журналята , та да търсят пикантерии и сензации !
  • 69 Инсп Брезов

    18 4 Отговор
    Много държави осъдиха своите граждани, които са участвали в бойни действия на страната на сепаратистите срещу законната власт в Украйна. и това е правилно. У нас това се знае и никой не прави нищо, дори човекът си е развивал "бизнес" явно с авери от онова време.
    У нас има и много участвали в "Чуждестранния легион". Трябва да се разследват и ако са участвали в действия срещу законо избрани правителства, да си понесат съответните наказания.
    Ако в момента няма закон, по който това може да бъде направено, трябва да се приеме. Това е много важно за международното реноме на България.

    Коментиран от #72

  • 70 3er334rwe

    12 16 Отговор
    Дойчевеле-Бг,
    Олекна ли ви като казахте, че бил русофил?!
    Ами аз като съм служил 14 години в Чуждестранния легиона на Франция, ще излезе, че съм франкофил ли?
    Нищо подобо. Аз съм служил там за пари, както и колегата, дето е опукал лесбоса и джендъра гръкошвед.
    Мен ако питате, много добре е направил, ама не го е направил по правилният начин. Инак сега щеше да си пие уискито на правилното място. На ладовина под някоя палма.
    Аман от смешници!

    Коментиран от #83, #90

  • 71 ами да

    10 7 Отговор
    Още един изтрещял русофилистик по-малко! Жалко за другите жертви на психопата!
  • 72 2;4ел3рл

    9 9 Отговор

    До коментар #69 от "Инсп Брезов":

    "инспекторе", що не дойдеш да ме осъдиш, а ?
    Пушките дето са среляли и те си имат конструктори. Дай да ги осъдим всичките, а?
    Отива човекът да воюва за пари. На него му посочват целта и той го прави. Виновен е не той а тоя дето го праща. Що не осъдиш Франция, а?
    Осъди американските войници, део разплакаха 2/3 от майките на тоя свят. Или ония, дето пуснаха атомните бомби?!
    Стиска ли ти да съдиш или намокри памаперса?!

    Коментиран от #75

  • 73 хахаха

    8 8 Отговор

    До коментар #65 от "Наблюдател":

    Публикувано във факти.бг: Русофил? 🤔Значи като 90% от нас, българите.
    По-точно като вас - НЕбългарите!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Инсп Брезов

    17 0 Отговор
    Представи си, че има хора, които са държали и ползвали oръжие много преди теб. Не само на учения.
    Какво ще кажеш за следното:
    - Някой идва от мaйната си и стреля срещу теб, жена ти децата ти, сестра ти, майка ти и баща ти и всички, които обичаш. За пари.
    - Извършваш поръчкови убийствa у нас и другаде. За пари.
    - Оръжиетo само не стреля.
    - Динамита, ядрените реакции, химически вещества и биологични продукти са открити и дадени на хората с най-благородни подбуди, но от военни и политици са превърнати в най-страшните oръжия. Защото каквото и да се говори, винаги става въпрос за пари.
    - Търговците на наркотици, мафиoтите и бандититe, които грабят и убиват също го правят за пари.
    Това, че се вършат престъпления срещу държави, определени хора или срещу чисто човешките права и ценности, срещу пари, оправдание ли е?
  • 78 човек от народа

    14 2 Отговор
    поредните неудачници - жертва на системата.
  • 79 Ю Кортес

    9 5 Отговор
    Варна е пълна с русофилски терористи.
  • 80 Децибелов

    0 2 Отговор

    До коментар #42 от "Митко":

    Ами за да е ...Тихо..мир-но и без много Шум(ов)...
  • 81 Факт

    6 1 Отговор
    Всеки получава възмездие в един момент!
  • 82 БИБИЯН

    2 1 Отговор
    ТЪПАЦИ , МОЛА ФАКТ БГ , МНОГО ГИ УВАЖАВАМ , НЕ ПИШЕТЕ ТАКИВА СТАТИИ , ДРЪЖТЕ ВИСОКОТО СИ НИВО.
  • 83 The Pest

    6 0 Отговор

    До коментар #70 от "3er334rwe":

    Напълно те разбирам , ама просто не си струва да се занимаваш с koвpи и мазни византийци , че и да ги избиваш след това . Голяма работа че оная тръгнала да се люпа като за подледно , има други , живота продължава
  • 84 Анонимен

    5 1 Отговор
    Той е луд. Ако е истината описано от ченгетата... Обичта се превръща в ревност, ревността в лудост. Имало е случаи пеез 70-те години на миналият век. Межа6в психодиспансера, по нареждане на прокурор, а Тя, жена му бе се обадила на мвр. Да бе мацето предупредила по-горе описаното от мен. Но днес нищо общо няма с преди. Имаше железни закони при бай Тошо, а днес е разпасана команда. Не виня никого от 30 години. 21 век сме, граници отворени и всеки мисли, как да изкара пари по лесен начин. Едва ли истината ще излезе на бял свят. Убити са. Не са живи. И момичета си го търсят. Отхвърлят скромните и млади момичета. Хак им е.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Истината

    5 1 Отговор
    Този, нито е първа младост, нито е някой красавец, с тия гърди отпред ми прилича на жена.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Доволен

    7 3 Отговор
    Оооо той бил русофил!?Ами супер, един предател по-малко!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Сивата котка":

    Мангизи и информация!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 бокошкафа

    1 0 Отговор
    във всяка къща говедо грешка патлак пачки и оружие
  • 94 Горд абсурдистанец

    2 0 Отговор
    Да живеят героите на абсурдистан.
    Вън от чалгария интелигентност,култура,образование,
    възпитание и уважение към околните.
    Да живее простащината,бг.политици,диктатора и герб.
    ,,Простак аз да се наричам,първа радост е за мене"
    Боко-диктатора.
  • 95 Факти

    6 1 Отговор
    Що не написахте, че Путин ги е избил...
  • 96 Бай Тошо

    6 0 Отговор
    Гробищата са пълни, народа превъртя тотално, тая Демокрация претъпка гробищата, вече ги ровят по поляните
  • 97 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Браво на убиеца - истински русофил !
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 666

    3 2 Отговор
    ами ,...русофил...какво очакваш, просто криминален контингент
  • 100 Мисля

    6 0 Отговор
    Русофил ниеден,ако беше американофил щеше да ги застреля по -нежно барабар с целия квартал.Ама ха-де,това е да нямаш късмет.
  • 101 Чук и Гек

    6 0 Отговор
    Стоп, стоп, stop! Това не е постъпка на истински русофил! Истинският русофил изтрепва всички, а той остава цял!
  • 102 КИКО

    5 0 Отговор
    А маски имали ли са ?
  • 103 Каква е разликата?!

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "руски миризлив":

    Нашите момчета в Ирак? Афганистан?! Американски интереси!
  • 104 бай Кольо

    0 0 Отговор
    Тъпак !!!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Роси

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Морски":

    С него учехме в един курс в колежа по туризъм с руски език. Беше винаги учтив с професорите , възпитан. И след завършването си останахме приятели докато не заминах за чужбина. Преди 9 години го чух за последно. Кога стана мутра,какъв Тим , какъв рейнджър. Вярно е че беше лудетина и имаше адски много фантазии за оръжия ,войни , манекенки и т.н ама си мислехме ,че са само фантазии. От време на време говореше садистично , никой не му обръщаше внимание , защото знаехме , че се прави на интересен. Аз никога дето никога не съм говорила даже с мутра сега разбирам , че един голям за мен приятел е бил станал мутра. На него все му се искаше да се изяви с нещо , затова се навираше в опасни неща. За него мога да кажа ,че не беше лош и агресивен. Даже съм му се сопвала и той не отговаряше. Никога не съм го виждала да се скара с някого или да обиди някога. Съвсем нормални партита , без чалга и наркотици. Имам хубави спомени. А това , че заради една жена го е направил ми ..той ми се скара на мен навремето , че страдам от любов по един мъж. Каза " така не трябва , не си струва". Явно се скапал с годините. Въпреки , че си личеше , че лабилен и чувствителен. Просто искам да кажа , че като чета това и коментарите , не мога да повярвам , че става въпрос за него. Наскоро го търсих във фб да разбера ,какъв живот води и не го намерих. Жалко ми е , че така се случи. Незнам с какво се е превърнал, но не беше навремето лош
  • 108 @@@@@@@@@

    0 1 Отговор
    Освен, че бил русофил,
    той е бил фен на Лудогорец,
    гледал е само Нова тв и е използвал само телефони Хауей!
  • 109 Слави

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Абе като малък си беше добро дете, знам го от когато бяхме 2-3 клас. После влезе в Руската гимназия, по едно време 97,98 му викаха Митко бомбата: беше се обадил в училището,че има бомба. Като цяло беше много интелигентен, но какво е станало след пубертета, не знам.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    Дайте ни и някоя секс тайна и за бойковата спалня и за простИтутките , които му водят и даже не ги проверяват. Това ще е любопитно четиво !
  • 112 Тозара

    0 0 Отговор
    Най -голямата му страст го погуби! Жалко за младото момиче!
    Наркотиците му изпилиха мозъка тотално, а и желанието му да бъде лошо момче.
    А иначе добре възпитан и умен човек.