Last news in Fakti

20 Декември, 2020 08:56 6 338 20

Колата на обирджиите от Перник с фалшиви номера

  • перник-
  • инкасо-
  • обир

Проверяват се няколко версии по случая

Колата на обирджиите от Перник с фалшиви номера - 1

Колата на извършителите на дръзкия грабеж на инкасо автомобил в Перник е с фалшиви номера, намериха я опожарена, съобщи бТВ. Проверяват се няколко версии по случая, както и дали има замесен вътрешен човек.

Както писахме по-рано, джипът, с който са избягали извършителите на грабежа в Перник, е намерен над пернишкия квартал „Църква“, в близост до магистрала „Струма“ или на около 10 км от мястото на въоръжения грабеж. Колата е черна и с фалшиви номера. Не е ясна собствеността ѝ, автомобилът е иззет от полицията и му се правят експертизи.

Междувременно охранителната фирма, чийто инкасо автомобил беше ограбен, обявиха, че съдействат на разследването и техният екип е станал жертва на организирана престъпна група, която се състои от тежък криминален контингент – четирима или петима души. Обявена е и награда от 200 хил. лв. срещу информация за извършителите.

Прецизно, бързо и тихо - така са действали четиримата обирджии в Перник. Не допускат вътрешен човек да е замесен, защото периодично ги тестват. Компанията дава за награда 1/5 от задигнатата сума, но само за достоверна информация.

Грабежът е станал посред бял ден, малко след като касите затворили. Пълната с оборотни пари кола на инкасото била паркирана извън обсега на камерите. Хората от квартала нито са чули, нито са видели нападателите.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо

    25 3 Отговор
    Кой ми задигна пачките
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Последния Софиянец

    36 2 Отговор
    Айде Гешев!Стига празнува юбилея!Изтрезнявай и тръгвай да търсиш.
  • 4 сила

    49 3 Отговор
    не може да бъде.....аз мислех че са оставили талона и личните си карти в жабката......куките са гений, признавам ги
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Заглавието: ОбирджиЙте

    35 0 Отговор
    За такава грешка едно време в училище направо слагаха двойката и не се четеше нататък.

    Коментиран от #16

  • 7 Извинявай,

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Граматик":

    минусът всъщност трябваше да е плюс.

    Коментиран от #10

  • 8 Перникк

    21 2 Отговор
    Питайте банкоматаджиите, които Бат Бойко пусна преди години, когато гониха джипките по Боснек. Та там главатар беше синът на шефката на гробищата, както и Жени Герб Перник. Тигава тя ходи лично да се моли да го пуснат. Но вълкът кожата си мени... тези предтъпници спокойно си живееха в Изток и сега явно пак са се проявили! Там е зарито кучето! Кафе Неро в Изток да се търси!
  • 9 Кой

    26 4 Отговор
    ще рискува за 200 000 целия му живот да мине в денонощен страх ?

    Коментиран от #20

  • 10 Пурко

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Извинявай,":

    АнтонИА се засегна и изтри критиката!
  • 11 БАЙ Х@Й

    13 0 Отговор
    Каква е тая медия бТВ ! Къде виждате такова лого ‼ ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ СЕ ИЗПИСВАТ НА ЛАТИНИЦА ⁉️ а може би не са БЪЛГАРСКИ ‼
  • 12 ренгена

    19 1 Отговор
    Тъкмо Мин. на МВП-то се похвали, че зулумите намалели и то хоп едно лике на доклада. Само със стачки за заплати не става драги ми милиционери. По цял ден се криете в колите да ви мине смяната и цъкате телефоните. Бездействие е вашата работа. Ако бяха я потънали тая кола и това нямаше да намерите, но за зла слука , язовирите празни. Както тиквата на вожда на най-главното Управление.
  • 13 Артур с коня

    22 0 Отговор
    Абе то много случайности - касите затворени, колата пълна с пари, спряна извън обсега на камерата. Направо да дойде Монк и да ги хване за ушите по сред бял ден.
  • 14 Курвунделът

    12 2 Отговор
    Костов обра България
  • 15 Просветен илюминат

    13 0 Отговор
    Като погледнете какви мъже са охрана на банки и вериги магазини да не се налага да стане инцидент,че тогава ще станат за смях какви охранители са.
  • 16 Петър

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Заглавието: ОбирджиЙте":

    Най ми е кеф когато Северна Корея изстреля ракета,тогава всички медии започват да плескат глупости че ракетата се е издигнала на 4000 километра.
  • 17 Инсп Брезов

    6 3 Отговор
    - Какви са тези суми, дето ги разкарваат нагоре-надолу с инкасото?!?!
    - Защо не се сложи лимит, примерно 200 000 лв, след което да се вкарват задължително в трезорите?!?! Бензина ли им се свиди за повече каране?
    - Защо не се предвиди допълнителен ескорт за пари над определена сума?
    - Защо все още толкова много хора пазааруват с пари в брой? Това е неприемливо откъдето и да се погледне - риск от обир на самите граждани, обири на инксасото, подкрепа за сивата икономика.
  • 18 незнайко

    8 0 Отговор
    Най напред да започнат от там !!! Защо колата е паркирана извън обсега на камерите ??? Това постоянна практика ли е или НЕ ??? Нямало ли е някяква друга кола която да проследи обирджиите ? Сега имаме телефони и постоянна връзка в ДВИЖЕНИЕ !!! Инкасо автомобила не е ли можел да се движи ??? Много въпроси на които полицията не ДАВА ОТГОВОРИ а те няма нужда да се крият за разследването !!!
  • 19 Йозеф

    9 0 Отговор
    Да търсят обирджиите в редиците на МВР.
  • 20 Аз съм

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кой":

    Аз ще рискувам защото мога да смята.Аз и още трима откраднахме парите разделихме си по 250 бона но ми трябват още 200.И крадците са глупаци и този дето дава 200бона награда.Да бяха обрали Кауфланд щяха да си разделят поне по 1,5мил.на глава.250бона са един празен апартамент и като го купиш пак си без кинти.Да ги търсят сега по Автосалоните ще започнат да си купуват мерцедеси и бмв-та.Четеримата глупаци все някой от тях ще се издъни няма да му издържат ангелите и ще започне да харчи кинти за играчки.Да бяха отишли 10човека да обират 1 мил.