Last news in Fakti

22 Декември, 2020 13:08 17 616 21

Ради Дългия: Пребиха ме като куче!

  • ради дългия-
  • стефан културиста-
  • вършец-
  • бой

Дългогодишната война между Ради Дългия и Стефан Културиста се разпали отново на 14 септември /събота/ в местния клуб „Найттаун“

Ради Дългия: Пребиха ме като куче! - 1
Кадър: охранителни камери

Зверски пребитият във Вършец от 4 мутри Радослав Русинов - Ради Дългия, избухна заради повдигнатото обвинение срещу нападателите му. Потрошеният собственик на заложна къща в курортния град дойде в редакцията на агенция BulNews, за да разкаже за опороченото разследване на тежкия криминален инцидент.

Дългогодишната война между Ради Дългия и Стефан Културиста се разпали отново на 14 септември /събота/ в местния клуб „Найттаун“, когато той бил нападнат отзад от Стефан Културиста. Започнал бой, при който Ради Дългия пребил жестоко агресора.

Два дни по-късно Стефан Културиста събрал още 3 мутри и нападнали пред заложна къща в града Ради Дългия. Свидетели на уличния бой подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнала полиция. Там униформените заварили в тежко състояние 42-годишния Радослав Русинов с видими следи от удари по лицето и тялото.

Пред разследващите Ради Дългия посочил като извършители на побоя 47-годишния Стефан И., 38-годишния жител на Вършец Благовест Х., 36-годишния Николай С. от София и 31-годишния Димитър Л. от Монтана. От четиримата са били снети обяснения и задържани в полицейския арест за срок до 24 часа.

Скандалното е, че Благовест Х. е бил кандидат за кмет на Вършец, собственик е на дискотеката, а в момента е и общински съветник от "Воля". Николай С. пък притежава конкурентна верига заложни къщи. Димитър Л. е служител в негов обект в Монтана.

На 18 декември /петък/ Районната прокуратура в Берковица повдигна обвинения на побойниците.

На тримата е наложена мярка за неотклонение „Подписка”.

Пред наш репортер Радослав Русинов сподели, че в документите е посочено, че е получил лека телесна повреда, а всъщност целият е бил потрошен.

„Счупени са ми ребро, зъб и костица на дясната ръка – това е средна телесна повреда. При нападението на 4 мутри изчезна златният ми ланец, не знам кой го е взел. Грабежът обаче не фигурира в документите на разследващите. Притеснявам се от факта, че един от нападателите – Благовест Х., е близък с дознателя Боряна Ангелова, която работи по извършеното брутално нападение. Опитах да говоря с нея за повдигнатите обвинения и тя ми обясни, че нараняванията ми са на "границата" между лека и средна телесна повреда. При толкова счупвания това няма как да е истина. Трябва да се знае, че побойниците имат финансови възможности, с което могат да влияят на разследването“, каза той.

Ради Дългия заяви, че наема сериозен адвокат, за да се противопостави на евентуалното смачкване на делото още в досъдебната фаза.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    91 4 Отговор
    В септичнота яма наречена българия всичко това е нормално ежедневие, а липсата на справедливост е норма!
  • 2 Българка

    68 6 Отговор
    Докато мафията е окупирала и дерижира всички институции в България, няма да има правосъдие и справедливост.
    Първо на 28.03.2021 г трябва масово да гласуваме с червен картон за управляващата шайка, а след това бързо да се направи съдебна реформа. Изцяло да се реорганизира ВСС, който е чадър на мафиотски структури, да се премахне длъжността Главен прокурор и преустрои прокуратурата, МВР

    Коментиран от #6

  • 3 Дългият

    50 0 Отговор
    Ако Ви няма и двамата си мисля че ще се живее по спокойно...
  • 4 Георги

    33 2 Отговор
    Брутално бях ограбен от мними майстори ромалесте които ме заплашваха и Полиция и Прокуратура ми казаха, че няма престъпление те си искали Аз съм давал този явно не е давал и за това са го били!

    Коментиран от #7

  • 5 Будалата

    1 23 Отговор
    Мъж не писка.

    Коментиран от #20

  • 6 Боко Пачката

    8 14 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    А 50лв. в джобчето ще откажеш ли?
  • 7 Бай ГанЮ

    2 12 Отговор

    До коментар #4 от "Георги":

    Имал си - дал си!

    Коментиран от #18

  • 8 Бойко Борисв

    40 1 Отговор
    И двамата боклуци са родом от Враца,и имат можество криминалин регистраций и неприключили ела!
    Започнаха,като охранители в дискотека Империал във Враца и бяха дружки до преди 10 години!
    Занимават се с рекет,лихварство,изнудване,разпространение на наркотици,иманярсво и побойща!
    На светло имат фитнес във Враца и заложни къщи във Върщец!
  • 9 Дъгето

    18 0 Отговор
    Нещо и на тоя обяснението ми мирише.Медицинското се вади от пострадалия ако там са написали лека телесна и той го е представил проблема е негов.
  • 10 За съжаление

    22 0 Отговор
    В българската реалност много общински съветници са лица с богато криминално минало и дори тартори на ОПГ. Благодарение на постовете в общинските управи се заграбват имоти и обществени ресурси и така се обезлюдяват градове и села по бързо поради липса на ресурси за всички. Просто като попрекалят и от партийните им централи се разграничават от тях. Напишете в гугъл задържан общински съветник и се убедите сами - в Дупница за екшън с пистолет, в Свиленград за трафик на хора, в Силистра и Раднево за лихварство, в Несебър за участие в ОПГ плюс кандидат за такъв с нива канабис.... списъка е много дълъг и включва дори убийства. Гръбнака на партийните централи в местността власт е пропит от корупция и престъпления и от там трябва да започне промяната. Бойко и да подаде оставка и нови избори да има те пак по места ще се организират и провеждат от такива общински дейци. Моля започнете да мислите за общността в която съжителствате и след като нея осигурите ще видите, че и държавата ще тръгне напред.
  • 11 Behemoth

    12 0 Отговор
    Ако не са четири срещу един ...не им се занимава на българските мъжкари ....къде на снимката е културиста сред тия анорексици...
  • 12 ПЕНКО

    13 0 Отговор
    " БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ -НАЙ-НЕВИННИ В СВЕТА " !!!!! "БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ -НАЙ-НАБИТИ В СВЕТА " !!!! " БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ -НАЙ-РЕКЕТИРАНИ В СВЕТА " !!! " БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ - НАЙ -ПРИБИРАНИ В СВЕТА " !!! БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ -НАЙ- БЛИЗКИ ДО ВЛАСТТА -В СВЕТА !!!!!!!!
  • 13 БКП-ГЕРБ

    2 0 Отговор
    Урааа.
  • 14 Варненския

    11 0 Отговор
    Абе да се бият и избиват. Изобщо не ми пука за Тея "мутри".
  • 15 Клоаката беге

    4 0 Отговор
    Абсурдистан
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 щгхш

    3 0 Отговор
    Като дълго куче-дакел .
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Росии

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Будалата":

    Черният делфин - вечно плаване за деяния ЗЛИ !
  • 21 Служител на МВР

    1 0 Отговор
    Крайно време е Ради Дългия да умре и България да се отърве от него. Той е един боклук и нищо повече.