Last news in Fakti

26 Януари, 2021 18:02 6 516 24

Свекърът на убитата от мъжа си арендаторка в Пловдивско я окраде

  • красимира куковска-
  • бегово-
  • любомир петров

Бабата на жертвата Красимира, нееднократно заяви, че в дома на внучката ѝ влизат роднините на Любомир, докато той е в ареста, и изнасят различни вещи

Свекърът на убитата от мъжа си арендаторка в Пловдивско я окраде - 1

Генчо Петров, бащата на Любомир Петров от пловдивското село Сухозем, е заловен в кражба. Вчера от полицията излезе съобщение, че 43-годишен мъж е спрян за проверка, докато управлявал джип "Сузуки Витара" с ремарке.

В него ченгетата от РУ Хисар открили зърнена продукция - 500 кг. пшеница и 70 кг. слънчоглед, чийто произход не успял да докаже. Установено е, че мъжът противозаконно отнел слънчогледа и пшеницата от стопански двор в село Бегово. За случая е уведомена Районна прокуратура Пловдив.

Проверка на репортер на БЛИЦ показа, че арестуваният за 24 часа всъщност е Генчо - бащата на Любомир Петров, който преди пет месеца уби любимата си Красимира Куковска с газова пушка.

Нееднократно въпросният мъж е влизал в халето на мъртвата си снаха и е изнасял продукция оттам, съобщи Блиц. Едва миналият ден обаче полицията е успяла да го залови.

Бабата на жертвата Красимира, нееднократно заяви, че в дома на внучката ѝ влизат роднините на Любомир, докато той е в ареста, и изнасят различни вещи, а също така и продукция от склада.

След като Красимира беше убита, модерното хале, построено от баща ѝ, неизвестно как и защо е минало по някакъв начин в ръцете на Генчо. Тоест там имало пазач, който доброволно и срещу обещания за пари отключвал и давал много от продукцията на свекъра.

Припомняме, че преди пет месеца трагедия разтърси Пловдивско. Мъртва, с прострелна рана в гърдите, в дома си в село Бегово беше намерена 21-годишната Красимира Куковска. Отначало момчето, от което жертвата има две невръстни деца, е заявило, че така е намерило любимата си. След като разиграва разследващите седмица, 20-годишният Любомир Петров си призна че неволно уж е застрелял Красимира, докато се карали и боричкали с въздушна пушка.

Сега обаче обвинението е преквалифицирано в умишлено и предстои Любомир да се изправи пред съда.

Сагата датирала от години и всички в Бегово са запознати с нея. Любомир преди около 3 години завъртял главата на Красимира, но не бил одобряван нито от роднините ѝ, нито от приятелите ѝ. Казвали ѝ, че той е с нея само заради пари. Бащата на момичето бил богат арендатор с хиляди декари земя. Впоследствие обаче той починал, преди това от катастрофа си отишла и майката.

Красимира родила две деца на Любомир, но проблемите били ежедневие в младото семейство. Той само харчел, не работел и пилеел ужасно много пари за безсмислени неща. Красимира се оплаквала, че ще я докара до просешка тояга. Така се стигнало до момента, в който момичето изгонило момчето от живота си. Седмица след това дошла смъртта и Красимира завинаги останала на 21 години.

След няколко дни тя трябваше да навърши 22, проплака бабата Дочка пред медиите. Тя не може да прежали двете малки деца на внучката си, които в момента се гледат от майката на Любомир и от въпросния Генчо. Дочка Колева води дела, за да прибере сирачетата при себе си и да ги отгледа.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    74 0 Отговор
    ГОРКОТО МОМИЧЕ,ПОПАДНАЛО Е НА ЕГАТИ И УРОДИТЕ....ГАДОСТ

    Коментиран от #11

  • 2 КозЗа Ноздра

    54 0 Отговор
    Е*ба*и идиота... да краде от децата на жената.... Господ ще го съди....
  • 3 ГанюБалкански

    55 0 Отговор
    жалко за работливото момоче - богата наследница попаднала на алчни, завистливи и крадливи селски тарикати, родна действителност .....
  • 4 Такива станаха хората

    33 1 Отговор
    ... докарани до просешка тояга, а бащата на убиеца е дървото, което за пореден път се оказва, че негоя плод е същия прояден меркантилен червей!
  • 5 324

    29 1 Отговор
    Какво и къде е гледала тази жена? Не вярвам да не виждала с какви боклуци се обвързва. Дано съда даде децата на баба й, за която не пише колко годишна е, дано е сравнително млада!
  • 6 Чичо

    23 1 Отговор
    Да има толкова пари и да не си избере правилния мъж е достта глуповато. Лека и пръст на момичето. Добре че има деца да наследят имотите, ако нямаше роднините ще се избият за нивите.

    Коментиран от #8

  • 7 Дарзо

    15 0 Отговор
    Деца с разбито бъдеще, иди после се чуди защо държавата е пълна с дегенрати.
  • 8 Тя е

    21 0 Отговор

    До коментар #6 от "Чичо":

    била почти дете , когато интересчията се ориентира към нея - останала сираче , загубила и майка и баща , търсила вероятно семейство , тоя вижда в нея лесна плячка, на 21 години тя вече е майка на две дечица , а той решил , че ще я цеди , както иска , с подкрепа на семейството си ! Тя вижда къде е попаднала и слага черта - това е причината , той да ѝ отнеме живота и на мъничетата майката ! Мир на душата ѝ .
  • 9 Хасан

    4 13 Отговор
    Вижте ги двамата на снимката...Приличат си като брат и сестра...Струва ми се че нещата са по-дълбоки и срамни...

    Коментиран от #12

  • 10 Ясно е

    11 0 Отговор
    Че жената е заможна(Бог да я прости) няма ли държава, полиция, община, ймество да ги спре тея ач копеци, ми зерни ци са били такива ле останат мр сни, до ни мир ливи пома си.. оляха се бетер сигани станаха!
  • 11 истина си е

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Тава е ежедневие , за такива " Калинки"?
    На Бойко Борисов "отличниците" в земеделието?
    И "Калинки" в политиката!
    За тях трябва да е," Специализираната Прокуратура", но я няма?
  • 12 Застояли гени

    11 0 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    За тези не знам ,но в Помаклъка ,
    цели села си приличат, Иван вазов ги е описал подробно!
    Тъпо чело ,къса брада ,почти кьосета!

    Коментиран от #15, #17, #18

  • 13 ДА ПОПИТАМ

    17 0 Отговор
    НЯМА ЛИ СЪД И СПРАВЕДЛИВОСТ В БЪЛГАРИЯ??? ПЪЛЕН РЕЗИЛ!!!! ДА ОКРАДЕШ МЪРТЪВ ЧОВЕК, КОЙТО СИНЪТ ТИ Е УБИЛ?!? ЩО ЗА ИЗ.РОДИ СА ТОВА??? ГНУУУУУУУС!!!
  • 14 Че ако не убие, изнасили и обере

    6 0 Отговор
    Какъв патриот е?!?!
  • 15 По описанието мяза

    0 8 Отговор

    До коментар #12 от "Застояли гени":

    На Апостола....като добавим светлите очи и рибата коса

    Коментиран от #19

  • 16 Хан Аспарух

    4 7 Отговор
    Какво се учудвате...така беше още по времето на баща ми хан Кубрат. Старият Хан прибираше цялото имущество на жените на братята ми, всичките коне, осели и овце. Братовите жени все умираха нелепо, едната падна прободена от стрела на една кушия на Тодоровден, другата се задави с един джолан на Банго Васил, третата се удави на брега на Волга докато белеше едно платно.....Аз затова и избягах отсам Дунава, че да не се случи нещо на Пагането....
  • 17 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Застояли гени":

    :)))
  • 18 Помак

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Застояли гени":

    мда приятел, и е вярно че моите сънародници управляват българите и ги крадат вече 9-10г а абдалите не се усещат че кара ибрахим ги е заробил

    Коментиран от #20

  • 19 Застояли гени

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "По описанието мяза":

    Думата" рибата" , помашка ли е или турска?

    Коментиран от #22

  • 20 Застояли гени

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Помак":

    Управлява те , Делян Пеевски??
    Той ви направи овчари, всичките?
    Виж се научи, първо да разделиш,
    на две магарета сено?
    После , се научи и да пишеш?
    Погледни , дали минава влака наблизо?

    Коментиран от #21

  • 21 Помак

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Застояли гени":

    Не разбрах.. ти да не си от наште
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 жижижижи

    0 0 Отговор
    МАРИЯ оправи си написаното ,такова нещо като 99 газова пушка 99 няма
  • 24 все едно

    0 0 Отговор
    Господ далеко.Никой не се е върнал за да разкаже.Жалко, че има хора като него и докато е на тази земя си живее и прави всичко на чужд гръб.Такива хора,нямат място на земята....