Last news in Fakti

14 Декември, 2012 08:00 2 244 0

МВР разкрива подробности за операцията "Шок 2"

  • мвр-
  • гдбоп-
  • цветанов-
  • шок-
  • банкови карти

Подробности за проведената операция „Шок 2”, насочена срещу лица с влязла в сила европейска заповед за арест, ще бъдат оповестени на пресконференция в Министерството на вътрешните работи днес, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тя ще се проведе от 14.00 часа в заседателната зала на ведомството и на нея ще присъстват министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров. Ще бъдат оповестени факти от знаковите акции на ГДБОП в последните дни.

Припомняме, че 48 души бяха заловени преди три дни в рамките на операция „Шок 2“.  Общо в международната операция трябваше да бъдат задържани 80 души, от които 61 българи.  Тогава вицепремиерът сподели, че полицията разполага с адресите им, знае лабораторията, в която се изработват скиминг устройствата, има и конфигурация от компютрите, където има данни за предстоящо изработване на кредитни карти.

Това е продължение на съвместната операция на българските и италианските служби, които неотдавна арестуваха десетки бандити, свързани с източването на банкови карти. Акциите у нас се проведоха в градовете София, Стара Загора, Добрич, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Велико Търново. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА