Last news in Fakti

17 Март, 2021 15:15 2 241 6

Дрогиран шофьор се заби в ограда на къща край Пловдив

  • дрогиран-
  • шофьор-
  • къща

Той се движил с висока скорост. Колата излязла от пътя и се забила в уличен стълб. След удара дачията се врязала и в тухлена ограда на къща

Дрогиран шофьор се заби в ограда на къща край Пловдив - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Дрогиран шофьор се заби в ограда на къща край Пловдив. Инцидентът е станал късно снощи в село Милево.

20-годишният водач загубил управление над автомобила – дачия с варненска регистрация. Той се движил с висока скорост. Колата излязла от пътя и се забила в уличен стълб. След удара дачията се врязала и в тухлена ограда на къща.

Повикана била линейка и полиция. По чудо 20-годишният не е пострадал. Бил прегледан на място от лекарския екип. Униформените изпробвали младежът за алкохол и наркотици. Оказало се, че водачът седнал зад волана след употреба на кокаин.

Дрогираният мъж е арестуван.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шоп

    12 1 Отговор
    Браво, пикльо от Варна! Ти си! С голямата машина наречена Дачия!Троскот ,сутрин го косиш до обяд избуява,селяндур.Книжката да се отнеме и да кара само файтон без кон.
  • 2 сашко

    3 0 Отговор
    Как ще пострада това е дачия
  • 3 Дришо Ташо

    6 0 Отговор
    Този е за учебника...
  • 4 Варна

    6 0 Отговор
    Евала...но отказвам да повярвам. Дачия да катастрофира...абсурд! Най-вероятно пак Гарджока, рапъра на Източния бряг е свил друга Дачия от Варна и този път се е пробвал около Филибето.
  • 5 ТЕ КАТО СЕ НАПУШАТ. НЕ ИМ ПУКА! !

    6 1 Отговор
    ЩЕ ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ТЕБЕ С 200..В СЪДА ЩЕ КАЖЕ ЧЕ КОЛАТА ВИНОВНА ИЛИ ЧЕ ЛЕКАРЯ МУ ПРЕПИСАЛ ЛЕКАРСТВА
  • 6 Е и е и

    0 0 Отговор
    Педала на газта е заял. Оградата е виновна.