Last news in Fakti

20 Април, 2021 17:28 4 946 8

Служителка в офис за кредити изтегли 40 бона от името на клиенти

  • служителка-
  • офис-
  • кредити-
  • сопот

Доказателство за това са откритите веществени доказателства в дома и

Служителка в офис за кредити изтегли 40 бона от името на клиенти - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Полицията започна досъдебно производство срещу 42-годишна жена от Сопот, която от есента на миналата година до февруари 2021г използвала чужди лични данни, за да тегли кредити в големи размери от името на свои клиенти, без тяхно знание. Задържаната е работила в офис за бързи кредити и тъй като имала достъп до лични данни на свои клиенти, решила да се възползва от това.

В хода на работа е установено, че към момента жената е изтеглила около 40 хиляди лева на името на различни хора. Доказателство за това са откритите веществени доказателства в дома и. Като неин съучастник е установен и задържан 41-годишен мъж от пазарджишкото село Смилец. Той живеел в Карлово и осигурявал на задържаната клиенти. Двамата са с постоянна мярка задържане под стража. Работата по случая продължава и от полицията призовават хора, които се разпознават като потърпевши от престъпната схема да потърсят съдействието на органите на реда.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разстрел

    12 0 Отговор
    И след разстрела - червеи.Това е толкоз просто и логично..
  • 2 Преди години шефката на клон на ЦКБ в

    12 3 Отговор
    Беше теглила от сметки на клиенти пари, хванаха е но Банката успя да запази в тайна повече от Година случая, и когато разбраха хора и фирми какво е ставало и решиха да поискат разпчатки за година на зад от сметките си, Банката каза че след 1 година не съхраняват нищо!! Излъгаха, и скриха, колко е била голяма аферата!! Изгореха хора с пари, с помощта на Банката. А КРАДЛИВАТА ШЕФКА ПРОСТО НАПУСНА, ТИХОМЪЛКОМ!! СЪПРУГА И БЕШЕ УПРАВИТЕЛ НА САНАТОРИУМ "Здраве "в Банкя Собственост на ЦКС!!! ЦКБ, ТИМ???

    Коментиран от #6

  • 3 Банка в Банкя

    4 1 Отговор
    Банка в Банкя
  • 4 мушо мл

    4 1 Отговор
    ох,котьо и аз искам.....
  • 5 Този

    3 0 Отговор
    свят отива на майна си райна.И то с голяма скорост.
  • 6 Йож

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Преди години шефката на клон на ЦКБ в":

    ЦКБ беше част от ЦКС, но ТИМ я купиха и вече нямат нищо общо. Отделно, за случая, който визирате, няма нито един ощетен - не помня коя банка беше, но си понесе всички загуби. Тези глупости, че не сухранявали нищо са фалшиви новини.
  • 7 питам

    1 0 Отговор
    И какви са тия веществени доказателства в дома ѝ?
  • 8 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Увлякла се е каката и е "ощипала" някого с по-големичка сума и ...те така.
    После Сопот не е голям град. Де да беше като София.....от този 20-30 левчета, от други 40-50....Друго си е ... от много хора по малко , отколкото от малко хорица ..по МНОГО !
    Тя вече няма да прави така.....обещава и споразумение сигурно има с прокурори и съдии.......
    ПАЗЕТЕ "СВЯТОТО И ИМЕ" !!
    У Сопот може и да я знаят, но важното е,в Карлово никой да не и знае името... Сакън да не бъде опорочено и осквернено !!