Last news in Fakti

10 Юни, 2021 18:00 5 692 12

Закопчаха крупен дилър в Софийско

  • задържане-
  • дилър

Иззети са още три пистолета, ловна пушка и множество различни по вид патрони и боеприпаси

Закопчаха крупен дилър в Софийско - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

31- годишен мъж от Нови Искър е задържан в полицията; при претърсване в дома му са открити почти килограм наркотични вещества и множество оръжия и боеприпаси без надлежно разрешително. Това съобщиха от ОДМВР-София.

На 5 юни, малко след 16.30 часа, в ж.к. "Младост" служители на отдел "Специализирани полицейски сили" - СДВР спрели за проверка лек автомобил "Мерцедес", управляван от мъжа.

В хода ѝ е поискано съдействие от служители на отдел "Пътна полиция" , а при извършен дръгтест станало ясно, че водачът е шофирал след употреба на дрога и без свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство. Мъжът бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, а по случая - образувано досъдебно производство.

При последвалите процесуално - следствени действия в жилището му полицейски служители от Девето РУ, съвместно с колеги от СДВР и ГДНП, открили множество полиетиленови пликчета, съдържащи тревиста маса и бяло вещество на бучки и прах.

Иззети са още три пистолета, ловна пушка и множество различни по вид патрони и боеприпаси, без необходимите за тях разрешителни. Резултатът от изготвената експертна справка показва, че иззетите вещества са 209. 53 грама коноп и 695.89 грама амфетамин.

След доклад на събраните материали в Софийската районна прокуратура 31 - годишният е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куката

    8 6 Отговор
    куки когато ядохте кифтета не ревахте
  • 2 дявола

    23 2 Отговор
    Няма какво да го прибират да го застрелят директно,няма смисъл от такива
  • 3 Браво

    16 2 Отговор
    Браво на полицаите. Ясно е, че отново ще има недоволни и ще се започне с оплюването, но така е при нас. Когато полицаите работят има хора, на които не им харесва, защо са го хванали, ако пък някой надрусан направи някоя беля, защо полицаите не работят. С две думи няма угодия, но така е при нас в БГ.
  • 4 напомнящ

    9 1 Отговор
    Видите ли заглавие в което има "закопчаха, помете, наръга, мазало и пр.", да знаете, че има само един журналист, способен да пише на каруцарски език.
  • 5 Ха ха

    4 13 Отговор
    Едно кило дрога нищо не е, имам един приятел с баща му варят по 1200 литра ракия на година, кое е по престъпно, като от ракията губи държавата от акцизи.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 ТАКИ И ЦВ.БОРИСЛАВОВА

    8 1 Отговор
    Този не е бойковите и на Сталийски !!! Тях не ги барат !!
  • 7 гогата

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха":

    Не намесвай ракията. Има Господ
  • 8 Гергя от Айдемир

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха":

    Е как им стигат 1200 литра за цяла година ?
  • 9 МВР са наравно с диларите

    3 0 Отговор
    Защо ги хващате сега ще трябва да си сложите друг на негово място. Явно вече има нов дилър и да замажете очите на хората МВР копеляците. Мразя дилари и наркотици ама като видя милиционер ми се повръща сериозно
  • 10 Пфффф

    2 0 Отговор
    На 100 човека 1 да не се занимава с дрога....всеки взима всеки ден,проблемът е мн по мащабен отколкото може да го осъзнаят кухите ви лейки
  • 11 Рошко

    1 0 Отговор
    Днес ше го пуснат, след три месеца пак
  • 12 Стоян от София

    5 0 Отговор
    А МАЛКИЯ ОТ ДРУЖБА КОГА ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ЖИВУРКА КАТО ДИЛЪРЧЕ А СЕГА И КЪЩА СИ КУПИ НЯКЪДЕ ПО ПАНЧАРЕВО, И НИКОЙ НЕ ГО ЗАКАЧА ДОКОГА, КАК МОЖЕ ДА ИМА ХОРА КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ НИЩО НЕ РАБОТЯТ И ДА ИМА КЪЩИ КОЛИ И ТНТ, И НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА ЧЕ ЕДИН БЕЗРАБОТЕН РАЗПОЛАГА С ПАРИ, ЕГАТИ СМЕШНАТА СИСТЕМА