Last news in Fakti

13 Юли, 2021 19:57 7 988 16

Трима арестувани след убийството в квартал "Бояна"

  • бояна-
  • убийство

Един от задържаните е с две присъди, едната от които е именно за убийство

Трима арестувани след убийството в квартал "Бояна" - 1
Кадър: bTV

Трима души са били арестувани за 24 часа след убийството на жена в парк в „Бояна“ в София, предаде bTV. Един от задържаните е с две присъди, едната – за убийство, другата за нанасяне на телесна повреда.

Около 15:20 ч. днес жената е била ударена с каменна плоча по главата от мъж, докато седяла на пейка. Жертвата, на видима възраст 60-65 г., е починала на място. По случая работи СДВР, както и отдел „Убийства“ при "Национална полиция".

Мотивите за престъплението не са изяснени все още - дали става дума за грабеж или са лични.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    112 2 Отговор
    Ами щом за убийство могат да се осъдят на условна и после пак да направиш убийство, явно сега пак ще е условна. Тука сме си такива. Диваци.

    Коментиран от #2

  • 2 Тва са хора дето работят на поръчка

    49 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Някои те вербува да убиеш некой после имаш защита от магистратите и та пуштат вънка като си свършил поръчката...такива хора са нужни да милиция матистрати мутри за да разчистват излишните или тея дето пречат за нещо ... я притежател на нещо крупно без наследници абе сичко е схема за грабежи в бегето

    Коментиран от #5

  • 3 Стагг

    64 1 Отговор
    А като са с присъди кво правят навън
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 2 Отговор
    единия от убийците живеел на семейни начала с убитата ЖЕНА БОГ да я прости до кога нас ще има бесзаконие разходете се пред ФОНТАНА на НАРОДНШЯ ТЕАТЪР и ще се уверите за какво става ДУМА

    Коментиран от #16

  • 5 Гост

    61 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тва са хора дето работят на поръчка":

    Ами убиваш... условна , после пак убиваш и какво пак условна или смъмряне? То в Африка няма такава диващина, както тука.

    Коментиран от #15

  • 6 zakoni

    37 1 Отговор
    Няма закони за това. Законите са ни като меки китки, измислени от меки китки..

    Коментиран от #12

  • 7 6A13TT

    46 0 Отговор
    Хубава държава сте си направили, индивид с присъда за убийство и ТП (най-вероятно опит за убийство) си се разхожда по парковете и трепе на воля.
  • 8 E55E

    26 2 Отговор
    Разделението на властите води до беззаконие което е угодно само за многополовите, които под маската за разделение на властите си прокарват развратната и криминална политика без да се страхуват че може да бъдат наказани! Време е власта да бъде в ръцете на един под строгия поглед на парламентаристите които не само ще правят законите но и да носят отговорност за тяхното спазване! Омръзна ми да гледам празен парламент а и тези които са в пленарната зала или са спят или да четът вестници!
  • 9 ГешеФ

    26 4 Отговор
    Момчето е било от нашите избиратели, така че,няма данни за престъпление..
  • 10 Добрева

    6 2 Отговор
    Днес, 13 юли, около 15 часа жената е била ударена и починала. В 17:12 са арестувани 3ма за 24 часа след убийството. Кога изтекоха тези 24 часа? Или са задържани за 24 часа?

    Коментиран от #11

  • 11 Това са статиите

    10 3 Отговор

    До коментар #10 от "Добрева":

    на Мимето - и малкото, което е известно със сигурност по случая, е представено по двусмислен начин. Журналистика на "високо" ниво.
  • 12 Display

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "zakoni":

    А що не убиеш някой ти, да видиш няма ли.....няма само имаш пари или си от маалътъ.....
  • 13 Бах

    6 0 Отговор
    Със сигурност убиецът е хванат . Полицията си върши работата . Възможно е да е черноглав или бледолик , няма значение . Такива трябва да се убиват немедлено !
  • 14 Брат Ралчев

    1 1 Отговор
    Аз ще кажа на братята в Германия...
  • 15 Домакин

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Като гонят с пълно боино снаражение някои бригадир с список на бригадата написана на тетрадка колко убиства станаха Рашков не слиза от ефира че хваща престъпници
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Психопати и убиици. Убиващи психопати.