Last news in Fakti

14 Юли, 2021 12:38 6 669 22

Банди нападат край Поморие и Несебър! Упояват жертвите си

  • бандити-
  • нападение-
  • обир-
  • домове

Повечето от потърпевшите са убедени, че става въпрос за едни и същи хора, които обикалят селата, за да атакуват набелязани домове

Банди нападат край Поморие и Несебър! Упояват жертвите си - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Жители на няколко села в общините Поморие и Несебър се оплакаха от сериозни кражби, станали през последните няколко дни.

Повечето от потърпевшите са убедени, че става въпрос за едни и същи хора, които обикалят селата, за да атакуват набелязани домове. Подадени са вече няколко сигнала до полицията, а хората разпространиха и кадри на предполагаемите крадци с надеждата това поне да ги стресне.

Домът на Ели Митева и нейния съпруг в село Александрово е бил атакуван, в момент в който и двамата са били вкъщи и са спели.

„Прибрахме се да починем. Вероятно сме следени. В дома ни нахлуват трима въоръжени младежи. Крали са в наше присъствие, докато спим. Алармата на часовника на съпруга ми звъни за работа. Крадците явно се подплашват в този момент и това може би ни е спасило от допълнителни щети”, разказа Ели Митева пред Нова телевизия.

„След като се събудих, потърсих ключовете за колите. Видях, че там, където сме ги оставили, заедно с чантите ни, ги няма. Разбрах, че сме обрани. В този момент крадците все още бяха в къщата. Веднага звъннах на 112, но докато разговарях с дежурния полицай, те избягаха”, допълни съпругът на Ели Митева.

Жената подозира, че апашите са ги упоили с нещо. В дома си имат питбули, които, по думите ѝ, не били много дружелюбни. Те също не са реагирали на крадците. Това кара Митева да смята, че срещу тях е използван кучегон.

Бандитите са младежи на около 17-годишна възраст, слаби, бързи и много опасни.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    12 39 Отговор
    А Рашков пише призовки...

    Коментиран от #3, #5, #9

  • 2 Мдаа

    30 2 Отговор
    Гастрольори,дошли за лятото от вътрешността
  • 3 Айде улево

    59 8 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    бе лев леген!
    12 години нищо не направихте, искате Рашков за два месеца да направи.

    Коментиран от #4

  • 4 Си ган

    6 27 Отговор

    До коментар #3 от "Айде улево":

    Ако е искал да е направил, щом може да бори купен вот ида се бие в гърдите да беше мобилизирал апарата да бори и битовата престъпност..той контингента се знае и се води на отчет... да ги викне и тях и да пишат декларации..

    Коментиран от #14, #16

  • 5 е е джипко

    31 5 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Добре пише щото ответника 10 години дербейсваше и гледахме "Монолога на вагината" в джип
  • 6 Историк

    12 1 Отговор
    Ега ти заглавието,ще каже човрк,че става въпрос за уестърн
  • 7 17-годишни

    20 1 Отговор
    престъпници. Това не се е случило за една нощ. С години са " развивали" това в себе си и никой нищо не забелязва или не му пука. Потъващо общество.
  • 8 Защо

    15 5 Отговор
    Защо гледат питбули, които не са дружелюбни ? Щото са бити, за да са агресивни и 'да пазят' Такива стопани не заслужават да ги гледат. Моя пит си играе с детето и го пази като собствено, но понеже е гледано с любов, не е агресивно към никой...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 МеВеРе_Рашков

    15 1 Отговор
    Дано скоро тези бандити да посетят Зайчарника в Банкя, а после няма да има смисъл да са крадци и ще се отървем от тях!
  • 11 няма контрол

    8 8 Отговор
    Докато полицията беше супер заета да издирва купувачи на гласови, престъпниците станаха още пи-нагли и безскрупулни . Какви времена - да те е страх да седнеш пред блока дори.

    Коментиран от #17

  • 12 Рашков

    3 16 Отговор
    Това ли искахте с Радев ?!

    Коментиран от #18

  • 13 БСП на Бунището

    3 11 Отговор
    Докато Рашков чегърта герберасти всяка вечер по паркингите на София има по няколко автомобила със счупени странични прозорци и Обрани....Червени цървули - или си вършете работата или подавайте Оставки!!!!!

    Коментиран от #19

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Брей

    18 2 Отговор
    ти м_а_н_г_у_с_т_о много ги разбираш нещата бе. Той контингента ББ го създаде в продължеие на 12 години. Сега тролчо искаш за два месеца хаоса на бибитката да се превърне в ред. Ще стане и това , но първо всички от ГЕРБ в кауша. И ти, и ти душо продажна.
  • 16 Брей

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "Си ган":

    ти м_а_н_г_у_с_т_о много ги разбираш нещата бе. Той контингента ББ го създаде в продължеие на 12 години. Сега тролчо искаш за два месеца хаоса на бибитката да се превърне в ред. Ще стане и това , но първо всички от ГЕРБ в кауша. И ти, и ти душо продажна.
  • 17 Домати с лук

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "няма контрол":

    Няма контрол, но има демокрация, нали. Кво искаш по-вече?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Gen Gurko

    19 2 Отговор
    Някога в Бъкгария е бил гласуван закон против разбойничеството. Имали сме и случай, когато е предадена цялата власт и отговорност за шест месеца в ръцете на генерал Филип Ернрот. Когато той врща властта отново на парламента, в страната няма вече нито един разбойник и бандит. Мощите са им висели по дърветата , там където са залавяни, дотогава докато им се откъснат вратовете. Било е известно време наоколо миризливичко, но сигурно и спокойно. После
    останали само реда и спокойствието. Железен и почтен генерал. Финландец по произход. Та така.
  • 21 Лошо

    10 0 Отговор
    Днес докато готвех чух стържене по вратата помислих че ми се е счуло не обърнах внимание малко след това ключа падна на плочките веднага изтичах до вратата не вярвах на очите си патрона без ключ се превърта на ляво на дясно изпаднах в ужас посред бял ден не бях включила сота за да натисна паник ботона развиках се но нямаше ефект мъжки глас ми вика до минута съм влезнал още повече се уплаших аз вътре той вънка щях да получа инфаркт веднага включих сота тези секунди докато се включи ми се видяха часове веднага натиснах паник бутона веднага дойдоха избяга преди да дойдат умрях от страх момчетата от сота казаха да не се притеснявам и си тръгнаха.след два часа пак същото тропане по вратата и човъркане по патрона пак паник бутона и дойдоха пак избяга станах лъжливото овчарче разревах се пред момчетата за втори път ги разкарвам мбого бях уплашена казаха ми да не се притеснявам да не се страхувам ако се върне пак ще го хванем.услушвам се като гърмян заек.

    Коментиран от #22

  • 22 Добре

    10 0 Отговор

    До коментар #21 от "Лошо":

    Не се притеснявай и при нас се случи докато си бяхме в къщи с детето винаги пускай сота