Last news in Fakti

12 Август, 2021 15:00 16 364 37

Кървави подробности за екзекуцията и разчленяването на Юмер Мехмед в Бургас

  • юмер мехмед-
  • станимир-
  • рагевски-
  • убийство

Юмер се е познавал много добре и с другия си похитител – Деян Дичев, когото той е посещавал в заведението в Дома на Народната армия на бул.”Христо Ботев”

Кървави подробности за екзекуцията и разчленяването на Юмер Мехмед в Бургас - 1

Четири чувала, всеки от които с тегло 15-18 кг и едно малко чувалче с тегло около 3 кг са извадили снощи криминалистите от тресавището на езерото „Вая” край Бургас. В четирите по-големи са били разпределени частите от тялото на брутално екзекутирания 28-годишен мъж Юмер Мехмед, който бе в неизвестност от 4 август т.г. В малкото е била главата му, съобщава flagman.bg

По данни от катедра „Съдебна медицина” Юмер е бил висок 178 см и е тежал 85 кг. Бил е изключително здрав физически.

Мястото, където „чистачът” е хвърлил останките от транжираното човешко тяло, бяха намерени в такъв район на блатото, обрасло в триметрови тръстики като в джунглата, не може да бъде достигнато и ползвано, ако не познаваш местността. Намира се на 2 км след кв.”Долно Езерово”, от лявата страна на пътя зад складовата база на „Деспред”.

Само на около 100-ина метра от главния път районът става непроходим заради силната заблатеност. Отбивката, която е ползвал престъпникът е за обслужване на далекопроводната мрежа. Разследването на мотивите за отвличането и последвалото убийство на строителния работник Юмер Мехмед все още продължава.

Засега е ясно, че той се е надявал на финансова компенсация за престоя му в продължение на година и половина в ареста по обвинение, че е участвал в палежа на две катафалки.

Поръчката през 2018 година, оказва се, е на неговия „работодател” – бизнесменът Станимир Рагевски (55 години), който няма криминално досие.

Към този момент отпада вероятността поръчката за убийството да идва от освободения преди две седмици и намиращ се под домашен арест в с.Кошарица, Несебърско Димитър Желязков-Очите, към чието ОПГ бе „пришит” Юмер Мехмед заради умишленото запалване на погребалните коли на две различни агенции.

Юмер имал намерение да се задоми със своята приятелка Габриела и са му били нужни повече пари, отколкото можел да изкара като строителен работник, майстор по слагане на гипсокартон, с каквото се е занимавал отскоро.

Самият външен вид на бъдещата му годеница показва, че красавицата държи на добър жизнен стандарт и поддръжката ѝ струва доста пари.
Двамата са живеели на квартира в близост до ОД на МВР в Бургас, те са имали намерение да водят по-добър живот и да станат родители. Връзката им е дългогодишна.

Габриела не крие, че се познава и със сина на Рагевски – 29-годишния Данаил, известен в средите на елита със скъпия си черен лексус.
Данаил и Юмер били познати още от тийнейджъри, когато „момчето за всичко” се завъртяло покрай заведението на Рагевски на Северния плаж в Бургас преди повече от 13 години.

Разследването придобива формата на криминален роман по Агата Кристи, тъй като всички участници – и жертвите, и кървавите палачи са живеели почти като в едно голямо семейство.

С Данаил и баща му Станимир Рагевски са се познавали много добре и изчезналата през октомври 2020 година брокерка на недвижими имоти Теодора Бахлова, както и нейната 25-годишна дъщеря Христиана Радоева.

Може бързо да се проследят близките и топли отношения на Христиана с Данаил чрез фейсбук публикациите им от години насам.

Снощи профилът на Данаил бе заличен от социалната мрежа.
Какви са мотивите за физическото отстраняване на 47-годишната Теодора Бахлова, в което е забъркан Рагевски, се очаква да стане ясно до няколко часа.

Съучастникът на Рагевски – неговият бивш готвач от Капана на Северния плаж до 2010 година Деян Дичев, който по настоящем се води шеф на т.нар.ВИП клуб в приземния етаж на Дома на Народната армия в Бургас, е извършил убийството на Юмер, след което е разчленил тялото и се е погрижил следите от него да се заличат.

След освобождаването му от домашен арест на 15 декември м.г. Юмер очевидно се завръща в „кухнята” на Рагевски. Той се захваща официално като организатор на строителна бригада, извършваща ремонт на хранителния магазин на ул.”Иван Богоров” 42, но едновременно с това няколко пъти е ходил в мазето на Рагевски на ул.”Константин Фотинов” във връзка с „отстраняване на авария” по канализацията.

Юмер се е познавал много добре и с другия си похитител – Деян Дичев, когото той е посещавал в заведението в Дома на Народната армия на бул.”Христо Ботев”. В това заведение често е влизал и самия Станимир Рагевски, по показания от администрацията на обществената сграда.

Всички тези хора са живеели съвсем наблизо един до друг в центъра на Бургас, около ОД на МВР.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сснн

    30 3 Отговор
    А какво стана с Али Агджа?

    Коментиран от #21, #25

  • 2 русенец

    72 2 Отговор
    Като няма държава, бизнес отношенията са такива.
  • 3 Цинизъм

    47 1 Отговор
    и садизам !
  • 4 gggw

    56 2 Отговор
    мутроландия. на всяка разчленена мутра се появяват нови три, разчленили я... бъдещето е ясно. само напред (и надолу) !!!
  • 5 Doni Brasko

    73 9 Отговор
    Къде е Гешев? Ето това е ОПГ гн Гешев. Ако не знаете да разясняваме. Не онези изфабрикувани обвинения срещу знайни и незнайни, неудобни на Борисов хорица.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БАЙ Х@Й ‼️

    98 1 Отговор
    Този е "ПРОПЯЛ" и са му спрели тока! Дошъл е и чистачът ! Но МВР едва ли биха намерили чувалите без някой да им ги е посочил!
  • 8 Ужас

    85 3 Отговор
    А стига бе, то толко гадно...че чак не мое се чете! Кви са тия изроди...?! То бетер талибаните тия бе..?!
  • 9 червено блато

    40 10 Отговор
    Какви знакови имена дом на народната армия. Може и на червената армия. Тези може и котлети от човешко месо да са предлагали в заведението.

    Коментиран от #26

  • 10 БАЙ Х@Й ‼️

    52 6 Отговор
    Явно машините за мелене на месо , на приятеля на Буци , са били ангажирани с други!
  • 11 Рошко

    38 2 Отговор
    За производители пласьори и наркомани ми е все тая,да бе мирно седяло не би чудо видяло
  • 12 Знаел

    59 0 Отговор
    е много за "сериозния бизнесмен" , може и за убийства , и вероятно е искал откуп от него за да мълчи ! Но получил брутална смърт !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 тц тц

    39 1 Отговор
    Голяма работа е това бг. бизнеса!
  • 15 ТЕЗИ ЖАЛКИ ПРЕСТЪПНИЦИ МОГАТ

    55 2 Отговор
    ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ЗА 24 ЧАСА, НО ТРЯБВА ПЪРВО ДА СЕ ЗАЛИЧАТ НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ, А ТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА И МЕСТНАТА ВЛАСТ!!! ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО С ПОМОЩТА НА МАЛКО ОСТАНАЛИТЕ НОРМАЛНИ ХОРА, КОИТО ДА ИЗМЕТАТ И ДЕЗИНФЕКЦИРАТ БЪЛГАРИЯ!!!
  • 16 Марчеее

    10 4 Отговор
    пак спа бе, душа! Това от вчера се върти къде ли не!
  • 17 по битивито

    21 1 Отговор
    казаха че убиецът сам се е наел и извършил убийството
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Наркос

    27 1 Отговор
    Браво най-после мога да похваля мвр за свършена работа , различна от косене на ливади ! Отне им само 11 години и няколко трупа , но в крайна сметка имаше резултат. Сега да видиме съда как ще се прави...
  • 20 ше се опрай

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Раданч Татлъту":

    на друг път
  • 21 Раданч Татлъту

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "сснн":

    Али Агджа си смени пола и вече е демократичен българин!🤡👍
  • 22 Behemoth

    24 1 Отговор
    Бизнесмени та дрънкат!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Некой си

    9 5 Отговор
    Мароооу, статия е за някой селски вестник.
  • 25 Дойде

    9 21 Отговор

    До коментар #1 от "сснн":

    служебното правителство на БСП и мутренските времена се завърнаха.
  • 26 Шеф Ганчев

    13 1 Отговор

    До коментар #9 от "червено блато":

    Котлети -надали, но виж за кайма става...А,каймата се ползва къде ли и не ...и за сърмички и пълнени чушки , мусака ...не само за кебапчета и кюфтаци ...
  • 27 dron

    52 5 Отговор
    Не съм специалист , но за да намерят трупа е имало или случаен свидетел или още един "транжор",който е издал мястото.Все пак евалла на Рашков и полицията.Припомням ,че по времето на борисов за една година имаше 150 поръчкови убийства без нито един хванат престъпник
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 кочо

    22 2 Отговор
    замесен е и митьо очите.полицията отново го покрива.защо не убиха юмер докато митьо бе в затвора.кой е информатора на мвр БУРГАС.
  • 30 незнайко

    19 1 Отговор
    Пускат Митьо и следва убийство що е то ?
  • 31 Ауууу

    10 2 Отговор
    И това всичкото българин ли го е извършил
  • 32 Запознат

    6 0 Отговор
    Еми чичо Митко щот ,го пробиха.
  • 33 Румен

    14 0 Отговор
    Теодора брокерката е убита от Юмер,и след това той е изкал допълнително пари от поръчителя . И онзи го е гръмнал и после разчленил. Е това е. Няма друга версия.

    Коментиран от #36

  • 34 потрес

    5 0 Отговор
    Тъй като дъртака мълчи, тоя Деян се е споразумял да пее и да отърве присъда за отвличане и оскверняване на труп. Потрес.
  • 35 Joro

    7 0 Отговор
    Балъка добре се е подредил с красавица с добър жизнен стандарт изискваща сериозна финансова поддръжка. Не разбараха мъжете, че тия к . рви не заслужават нормален мъж, оставете ги да ги оправят мутрите, а после и да ги пребият или заколят и толкоз. Аз обичам красивите жени.

    Коментиран от #37

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Фен на крими романи

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Joro":

    И за да поддържа високия и жизнен стандарт, трябват повече мокри поръчки...