Last news in Fakti

31 Август, 2021 07:35 4 415 8

"Задържане под стража" за Деян Дичев

  • деян дичев-
  • юмер мехмед-
  • станимир рагевски

Д.Д. е укрил и огнестрелно оръжие - пистолет, използвано за убийството на Юмер М

"Задържане под стража" за Деян Дичев - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

По искане на Районна прокуратура - Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Д.Д. Той е обвинен за това, че заедно със С.Р. укрили тленните останки от разчлененото тяло на Юмер М., скривайки ги във висока папратова растителност на брега на блато.

Д.Д. е укрил и огнестрелно оръжие - пистолет, използвано за убийството на Юмер М., с цел да бъде избегнато и осуетено наказателно преследване спрямо С.Р.

Престъплението е осъществено в периода от 04.08.2021 г. до 11.08.2021 г. в гр. Бургас. То е квалифицирано по чл. 294, ал.1 от НК.

Определението на Районен съд - Бургас може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в града, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Родната полиция

    9 0 Отговор
    В резултат на усилената работата на МВР напоследък, има хиляди случаи на изчезнали хора и стотици неразкрити убийства, бюджетът им е милиард и половина и се увеличава.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Бюджетът им се увеличава

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Родната полиция":

    За да могат по-усилено да тренират, за да бият повече народа. Браво, разкрили убиец. В парламента, министерствата и общините е пълно с такива, обаче тях не ги пипат. Тях ги пазят и прикриват. Добре, разкрили са убиец, но кой ще арестува и осъди убийците ма държавата и народа? Убийците на БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #8

  • 3 розово

    11 0 Отговор
    Абе много боклуци в тази държава и в преносен и в буквален смисъл.
  • 4 Родната полюция

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Родната полиция":

    ни пази?

    Коментиран от #5

  • 5 Идват срещу нас,

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Родната полюция":

    С палки на талази
  • 6 Ибриков

    3 6 Отговор
    Искам ИТН и СЛАВИ да са ми покровители, идолите ми небесни цял живот чаках да ни спасите и да станем като вас, пионки и пешки приличащи на сдъвкани и изплюти продавачи на зеленчуци..
  • 7 Bai Nudals

    2 4 Отговор
    Полицията у нас когато иска да работи е много продуктивна. Деян го познавам лично,с него се случва стара полицейска схема. Първо го успокояват за да да им каже какво знае по конкретен случай той им казва това което знае. След известно време завъртат нещата,вече не им трябва спокоен а смазан от задържането. Сега казвай за другите случаи,ама няма такива,е имаш цялото време в килията да мислиш. И той е направил грешка,не се е споразумял официално с прокуратурата това е сигурно. Сега им е казал,какво става нали ви помогнах,вие ми обещахте. А те са му казали е Дидко две убийства са това как да те пуснем.
  • 8 Те са известни

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бюджетът им се увеличава":

    на всички. Всички политици от 1990г. до сега, "управлявали" страната. Има съвсем малко изключение.