Last news in Fakti

1 Септември, 2021 08:16 2 690 18

Подновяват заседанията по делото за смъртта на Милен Цветков

  • милен цветков-
  • кристиан николов

Журналистът беше убит от дрогирания младеж Кристиан Николов, който го помете с лек автомобил на червен светофар в София с близо 100 км/ч

Подновяват заседанията по делото за смъртта на Милен Цветков - 1
Снимка: БГНЕС

Делото за смъртта на Милен Цветков продължава, предаде NOVA. Заседанията ще бъдат подновени след дълга пауза заради смъртта на експерт, който е трябвало да установи психическото състояние на подсъдимия Кристиан Николов.

Телевизионният водещ загина в катастрофа навръх Великден миналата година.

Извършените до момента експертизи доказаха, че при катастрофата подсъдимият Николов е карал с близо 100 км/ч и е имал три вида наркотици в организма си.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Татко ти

    49 0 Отговор
    Ще се пробват да го изкарат луд,наркомана ама много се разсмърдя работата и ще е трудно.Дано да си получи заслуженото.

    Коментиран от #8

  • 2 русенец

    42 1 Отговор
    Какво значение има психическото му състояние? Престъплението е налице! Колко години още ще протакате и защо? Да ви имам правосъдието, да ви имам и държавата!
  • 3 Даааа

    47 0 Отговор
    Това не е държава ами обор.Дрогиран със 100 км на червено го удря отзад и още заседават хората......добре ли е.Трябваше да е при бай Ставри една седмица след инцидента.Но то се правят експертизи глупости,ще изкарат че Цветков е карал назад със 100 км и се е ударил в маминия лигьо.Д....а и държавата.Няма по -добро решение от терминал 2 на който му е мил живота.
  • 4 Gowo

    35 0 Отговор
    Във всяка една държава , карането под въздействие на наркотици или алкохол се превръща автоматично в обвинение в предумишлено убийство .А тук законите са либерални .Защото тези управници , предишните освен с алкохол и наркотици друга ,,индустрия" не създадоха.
  • 5 Фейк новини

    8 7 Отговор
    Журналя колкото и да се повтаряте, няма да го върнете.

    Коментиран от #6

  • 6 г0ш0

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "Фейк новини":

    Това е защото беше журналист. Ако беше нормален гражданин нямаше и да разберете. Но наистина всички медии си преписват едно и също през няколко месеца да се поддържа темата. Иначе се забравят нещата точно за две години.
  • 7 Цветков

    10 1 Отговор
    "маските не са да ви пазят,а за да мълчите"
  • 8 психиатър

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Татко ти":

    Прав си. Че не е съзнавал какво върши и значи не е отговорен за деянията си. Но, той е причинил смърг несъзнателно. И да лежи поне 30г

    Коментиран от #10, #16

  • 9 Перо

    14 0 Отговор
    Даже и да е луд мутренския дрисльо,не е освободен от отговорност! На запад е различен само вида на затвора!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гоуст

    16 1 Отговор
    А вие как очаквате да приемат строги закони за употреба на алкохол и кой знае какво още, при шофиране, при положение, че хората, които трябва да гласуват законите ги хващат също
  • 12 зуека

    13 0 Отговор
    Богаташкото наркоманче убиец ако беше с бедни родители досега щеше да гние в затвора до живот
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Наркос

    5 0 Отговор
    Луд, надрусан или напълно трезвен няма никакво значение , ако е причинил смърт трябва да лежи ! Аз лично бих му дал поне 10 години без замяна или намаления на присъдата!
  • 15 СПРАВЕДЛИВОСТ

    3 0 Отговор
    В НАЧАЛОТО ГОВОРЕХА - колко добър младеж е, умен, студент, но приятелите му са го подвели! Било му е за първи път - оказа се, че се е друсал и друг път! Той не е бил зад волана - адвокатски номера, може би е била баба му! Скоростта не е била 100 км. ами 95 км. - удавници за сламка! Как наркоманчето, разтревожено от постъпката си се затичва да окаже първа помощ на пострадалия г-н Цветков, като му поднася вода, и так нататък! Днес се опитват, с други "хитри" адвокатски методи да спасяват "героя" убиец - да, психична експертиза, защо пък да не го изкарат луд, ако това може да го спаси от решетките! Защитата е готова дори да го прекръсти от Кристиан на Кристиана, ако това може да намали присъдата му на половина! Няма какво да се заблуждаваме, БАВИ СЕ НАРОЧНО, казуса е от прозрачен най-прозрачен - майка му върти луди пари и е готова на всичко да спаси отрочето си! Да, но трябва да се знае, че не само бедните плачат - Богатите също плачат, и трябва наравно с бедните да си плащат заслужено за греховете! Обществото иска справедливо наказание, наказание равно за богати и бедни!
  • 16 ПОМИСЛИ

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "психиатър":

    НЕ, НЕ Е ПРАВ! Не е ли осъзнавало маминото синче какво може да се случи преди да погълне коктейла от трите вида фъшкии-наркотици! Да допуснем хипотетично, ако аз се надрусам с тия фъшкии и убия някой от твоите близки, например: баща ти, или майка ти, брат ти, или сестра ти - може ли да не нося отговорност защото не съм осъзнавал какво върша, а преди това къде ми е бил акъла?! - Крайно време е, това да не бъде прието в съда за смекчаващо вината обстоятелства! Преди да протегнеш ръка към чашата с алкохол и след това да седнеш зад волана - ПЪРВО ПОМИСЛИ! За това всеки има сиво вещество! Преди да протегнеш ръка към белия прашец на "щастието" - защото с този жест можеш да отнемеш щастието на друг да живее - ПЪРВО ПОМИСЛИ! Защитата на този боклук иска да го изкара луд, за да бъде изпратен в такова заведение и от там да го измъкнат по-лесно за някой друг месец или година! Всичко зависи от родното ни правосъдие! В крайна сметка парите са фактор - ще видим дали ние обществото сме прави или не!
  • 17 незнайко

    1 0 Отговор
    Този не е ли вече ДОЖИВОТ в затвора ??? Явно майка му е НАД ЗАКОНА !!!
  • 18 карача

    2 0 Отговор
    Още ли не ви е ясно, че това бе нарочно планирано убийство.Поръчителите ще го бранят до дупка.Не ми е чудно,че и журналистическата гилдия деликатно не разследват.За кокошкарски истории вдигат вряра да небето.Тук обаче има затъмнение.