Last news in Fakti

14 Декември, 2021 17:46 1 897 2

Иззеха 31 кг марихуана в транзитна пратка

  • марихуана-
  • пратка-
  • транзит

Води се разследване

Пратка с 31 кг марихуана задържаха митнически служители от дирекция "Митническо разузнаване и разследване" - отдел "Наркотици, оръжия и прекурсори", съобщиха от Агенция "Митници". Бързата транзитна пратка, която е изпратена от Италия за получател в Гърция, е установена на 26 ноември при проверка в разпределителна база на логистична фирма. Зелената тревиста маса, представляваща съцветия на растението коноп, които дават положителен тест за марихуана, са опаковани в пликове за вакуумиране.

Открити са 31 пакета по около 1000 грама. По случая предстоят лабораторни експертизи. Образувано е досъдебно производство под надзора и ръководството на Софийска градска прокуратура. Наблюдаващият прокурор е дал указания по хода на разследването. Работата по случая продължава. По цени за нуждите на съдопроизводството задържаните задържаната марихуана се оценява на 124 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глюпости

    1 1 Отговор
    Пратката е Аргентина - Италия - България -през Гърция , за Кремля ...
  • 2 Аре Легализирайте

    6 4 Отговор
    Билката бе милиционери