Last news in Fakti

15 Декември, 2021 11:28 2 989 7

Разкриха незаконна бензиностанция за ТИР-ове в Бяла

  • незаконна бензиностанция-
  • тирове-
  • бяла

Зад една от сградите е открита цистерна с вместимост от 1 тон в спрян от движение микробус. Към нея е имало свързана електрическа помпа с брояч и специално пригоден маркуч

Разкриха незаконна бензиностанция за ТИР-ове в Бяла - 1
Снимка: ОДМВР – Русе

Незаконна бензиностанция, зареждаща товарни автмобили с безакцизно гориво, беше разкрита при полицейска акция в русенско. Служителите от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към Областната дирекция на МВР в Русе са проверявали ТИР паркинг на територията на град Бяла, съобщават от БНТ

Зад една от сградите е открита цистерна с вместимост от 1 тон в спрян от движение микробус. Към нея е имало свързана електрическа помпа с брояч и специално пригоден маркуч.

В цистерната е имало около 700 литра дизелово гориво , за което собственикът на паркинга не е могъл да представи документ за произход. Горивото заедно с цистерната са иззети от Агенция „Митници“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Display

    19 2 Отговор
    Леле, разкриха най големия канал за гориво, наркотици и миграция у бегето.......браво, браво!!!!!
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    18 1 Отговор
    Един тон цистерна ❗ Ами то сто ТИР-а по около десет литра 😀😀😀😀
  • 3 Пенчо ахмака

    14 0 Отговор
    Митничарите са я знаели и са си траели. Но като получат сигнал вече няма накъде. След седмица отново ще я има и ще си работи спокойно.
  • 4 хохохо

    2 3 Отговор
    Бравос другарьо Рашков!Почнахте да ловите бандитите.Бравос!Направо счупихте гръбнака на престъпността.
  • 5 Браво бре

    5 0 Отговор
    Браво бре...700 литра...ами то много,едва половината ще напълни на един ТИР . Голям удар ,няма що. Да бяхте писали поне ,колко я дават нафтата, да мина си заредя поне 100-на литра за буса .
  • 6 ЛАКОМОТО

    0 0 Отговор
    ТВА БУС ЛИ Е ИЛИ КУРНИК БИХ СПРЯЛ ОТ ДВИЖЕНИЕ И ШОФЕРА МУ МИЗЕРИЯ СТРАШНА.......
  • 7 Amulet

    3 0 Отговор
    Един камион среден клас с ремарке събира 590 литра….1 тон 1000 литра…сметките ли не ми излизат или писача толкова умее.Няма и два камиона да се заредят.Хванат дядо със сто литра ракия и айдееее новини медии хванали са престъпник,а той горкия събирал джанки цяло лято.Но ние борим престъпността яко до дупка с каскети