Last news in Fakti

21 Декември, 2021 10:11 964 1

Задържаха пловдивчанин за палеж на бус

  • задържаха-
  • пловдивчанин-
  • палеж-
  • бус

Той е на 34 години, с богато криминално минало

Задържаха пловдивчанин за палеж на бус - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Пловдивчанин бе задържан за палеж. В събота на телефон 112 постъпил сигнал за горящ микробус "Форд“ на ул. "Напредък“ в областния град. Към мястото били насочени екипи на Трето РУ и пожарната, съобщават от Plovdiv24.bg

След потушаване на огъня е установено, че са нанесени значителни материални щети по двигателния отсек на засегнатото превозно средство и частично увреждане по паркиран в близост друг бус.

В хода на работата разследващите събрали доказателства, че пожарът е предизвикан умишлено, а малко по-късно влезли в дирите на извършителя – 34-годишен жител на областния град, с богато криминално минало. Той е задържан с полицейска заповед. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    1 0 Отговор
    До там стигнахме да има автобусен биатлон