Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 16:05 2 424 3

Хванаха мъж, извършил измами за над 100 000 лв. в цялата страна

  • измамник

Прилагал е няколко схеми, като: искане на пари в заем за да покрие "неотложни, но и бързо възстановяващи" се разходи, сключване на договори, издаване на записи на заповеди

Хванаха мъж, извършил измами за над 100 000 лв. в цялата страна - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Задържаха извършител на множество измами на граждани от цялата страна, съобщиха от полицията в Ямбол.

В рамките на разследването по образувано досъдебно производство криминалистите установили, че мъжът в рамките на почти две години е въвел и поддържал в заблуждение 14 души и се е облагодетелствал с над 100 000 лева.

Прилагал е няколко схеми, като: искане на пари в заем за да покрие "неотложни, но и бързо възстановяващи" се разходи, сключване на договори, издаване на записи на заповеди.

След доклад на събраните материали в прокуратурата 43-годишният извършител на престъплението е привлечен в качеството му на обвиняем и е арестуван за 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тъй тъй

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мюмюн":

    Ама ЛОШОТО е че има много седларовци с касички
  • 3 А стига бе

    0 1 Отговор
    Това не е възможно