Last news in Fakti

9 Март, 2022 15:50 1 757 5

66-годишна се самозапали в Плевенско

  • самозапалване-
  • дебово

Първоначално потърпевшата опитва да заблуди полицията като дава лъжлива версия

66-годишна се самозапали в Плевенско - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията разследва самозапалване на 66-годишна жена в плевенското село Дебово. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Плевен.

Сигнал за инцидента е бил подаден на 4 март в районното управление в Никопол. Незабавно на мястото са изпратени полицейски служители. Първоначално потърпевшата опитва да заблуди полицията като дава лъжлива версия, добавиха от ОДМВР. Тя обяснява, че рано сутринта на 4 март - около 04:30 часа, в двора ѝ прониква маскиран мъж, залива тялото ѝ с течност от стъклен буркан и я запалил.

Жената сама се е загасила, но получава изгаряния по шията и главата. Същия ден е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа заподозрян за престъплението - 34-годишен местен жител. Извършени са огледи на местопроизшествието и претърсвания в дома му.

Разследването продължава и се оказва, че 66-годишната се е самозапалила в опит за самоубийство. Тя е изпратена за освидетелстване в Съдебна медицина в Плевен. По случая е образувано досъдебно производство. Полицейските действия продължават под ръководството на окръжен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 0 Отговор
    Журналисти, много е важно да кажете, пуснат ли е задържаният заподозрян, след като жената си е признала за опита за самоубийство! А може й да го е прикрила, ако е свързана с него по някакъв начин! Бъдете по-точни и по-ясни!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Сега си спомням един преподавател, който ни казваше: не искам да ми говорите като журналисти! Искам да говорите ясно, точно и последователно да излагате мислите си с доказателства! В техническите науки е така!
  • 4 Нормален ден

    4 3 Отговор
    Така е в ЕС
  • 5 Ааааа ДАА И МИЛЕН ЦЕЕТКОВ

    5 1 Отговор
    Са БЛЪСНА НА ЗАДЕН ХОД ВЪВ ВРЪЗКАРЯ....МИЛЕН БЕ СИ Е ВИНОВЕН....ТААА БАБА СРЕЩУ СЕБЕ СИ ИМА ЯАААААК ВРЪЗКАР...