Last news in Fakti

7 Април, 2022 15:18 1 782 1

13-годишно момиче се самопростреля с пушка

  • пушка-
  • момче-
  • кърджали

Инцидентът е станал по време на почистване на жилище

13-годишно момиче се самопростреля с пушка - 1
Снимка: БГНЕС

13-годишно момиче е в болница, след като се е самопростреляло в пръста с пневматична пушка. Инцидентът станал около 14 часа в сряда в Кърджали при разчистване на жилище, където детето помагало. По първоначални данни при преместване пушката произвела изстрел, който наранил момичето.

Оръжието, което е с необозначена марка и модел, е иззето и е на съхранение в полицейското управление. Проверката по случая е за нанесена телесна повреда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    При рикошет с въздушна пушка можеш да се нараниш смъртоносно.Внимавайте и когато слагате мишена и стреляте никога не я закачайте водоравно и върху Умряло твърдо дърво....... ,а винаги стреляйте от горе надолееее!!!