Last news in Fakti

26 Април, 2022 12:50 3 540 9

Разкриха още подробности около трагедията в Петърч

  • петърч-
  • барикадирал се

Има данни, че мъжът е с криминални регистрации и условна присъда за блудствени действия

Разкриха още подробности около трагедията в Петърч - 1

Продължава разследването на случая в село Петърч. Млад мъж се барикадира и самоуби в неделя след скандал с бившата му приятелка.

34-годишният Стоян и 25-годишната му жена, с която живеят разделени, имат син. Тя живеела с 4-годишното им дете под наем в апартамент в Костинброд. Във фаталния ден уговорката между двамата била бащата да вземе момченцето за почивните дни. Заедно отишли до апартамента, за да му вземат дрешките. Там, обаче, между тях възникнал сериозен конфликт поради факта, че жената има нов приятел, а мъжът разбрал за него, съобщи пред NOVA окръжният прокурор Наталия Николова.

След ожесточения словесен скандал, който прераснал в побой над жената и заплахи за убийство, тя отишла за преглед в болница “Пирогов” в София, а мъжът се барикадирал в новозакупената си къща в Петърч, където и слага край на живота си с незаконно оръжие.

"След скандала тя се е опитала да напусне апартамента, той я е върнал. Продължил е разговор между тях, след което мъжът си е тръгнал, тя успяла да излезе от апартамента, отишла в близкия магазин. Помолила магазинерката за телефон, обадила се на майка си и ѝ казала да не дава детето на бащата, тъй като то в този момент било при родителите ѝ. Хората от магазина са сигнализирали на телефон 112. Жената отишла в Пирогов и след прегледа е била освободена, без опасност за живота. А през това време мъжът отишъл в Петърч и се барикадирал в къщата, която е била купена наскоро и в ремонт. Полицейските органи стигнали до адреса и влизайки в двора, чули единичен изстрел, след който паднали и част от прозорците", обясни още окръжният прокурор.

Очакват се резултатите от балистичната експертиза, която ще установи какво е оръжието, с което мъжът се самоубива. За момента се знае, че е то е било незаконно.

Има данни, че мъжът е с криминални регистрации и условна присъда за блудствени действия.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само

    17 7 Отговор
    Тия , които се правят на джентълмени , имат такива проблеми ! Мутрите - не ! Те знаят как се държи кучка на каишка !
  • 2 Любопитка с питка

    6 4 Отговор
    А нещо за крайна не разкриха ли? Или поне за БЮРМ.

    Коментиран от #6

  • 3 mile

    16 4 Отговор
    А защо се чул един изстрел от незаконен пистолет, а пък два прозореца един до друг са с дупки

    Коментиран от #4

  • 4 Грульо

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "mile":

    От ударната вълна, големо оръжие ще да е било. :D
  • 5 Механик

    13 0 Отговор
    " Жената отишла в Пирогов и след прегледа е била освободена, без опасност за живота."
    Предствям си как е могло да бъде освободена "с опасност за живота".
    Журналистика, та няма на къде.
    Полицаите пък щели да установяват с какво оръжие се убил при положение, че е бил сам в този момент и на мястото е намерено само едно оръжие.
    Да не е бил в оръжейна бе? Взел един пищов от пирамидата, гръмнал се в главата, после отнесъл пищова на мястото му от където взел друг.
    Абсолютна и въпиюща бездарност от всички страни.
  • 6 копейкаджиите давате

    1 7 Отговор

    До коментар #2 от "Любопитка с питка":

    фира.ма яко 😊
  • 7 виновните

    1 0 Отговор
    Виновните в тази ситуация не са нито самоубиеца, нито бившата му жена.Виновните са онези, които целенасочено разрушиха идеята за семейството и родителството, заменяйки ги с идеята "Швсеки да си гледа кефа, един път се живее". Тези същите имат и финансова полза- отнемат децата и получават пари за отдлеждането и индокрин... пардон, възпитанието им.
  • 8 кочо

    0 0 Отговор
    много големи права се дадоха на лолицията от бойко борисов. той просто ги купи със пари права и оръжие --направо ги разврати.полицията никога не е служила на обикновените българи--само на властта.
  • 9 Стефан

    0 0 Отговор
    Да само че да кажат от каде. Има оръжие не законо от по големия мо брат които работи също в охранителна фирма и то охраняваща посолство. Продал мо оръжето за 100лв и даже мо. Предложил и афтомат и гранати. Това спят полицият и се правят че не знаиат