Last news in Fakti

28 Май, 2013 13:50 1 966 1

12-годишно прегазено на пешеходна пътека

  • 12-годишно-
  • дете-
  • прегазено-
  • пешеходна пътека

12-годишно момче загина на място след катастрофа, станала в свиленградското село Капитан Андреево. Вината за това е на 47-годишна хасковлийка, шофирала BMW, съобщи Дарик радио.

Жената пътувала към граничен пункт Капитан Андреево. Движила се е с несъобразена скорост при наличие на знак „А-19" и наличие на бледа маркировка за пешеходна пътека тип „Зебра". Момчето е опитало да пресече. Водачката не е успяла да намали и спре, вследствие на което е ударила момчето.

Детето е починало на място. След като го блъснала, шофьорката се ударила с автомобила си в бетонен електрически стълб. Жената е изпробвана с дрегер, който е отчел нулеви стойности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toko

    1 0 Отговор
    На жените не им е нужно да са пияни,за да блъснат някой-просто са си некадърни шофьори и това си е!!!!!