Last news in Fakti

5 Юни, 2013 12:02 1 637 1

Пипнаха сериен крадец на акумулатори

  • крадец-
  • акумулатори

Полицията залови 23-годишен мъж, откраднал поне 4 акумулатора от леки автомобили, съобщиха от МВР.

На 2 юни около 8 часа сутринта в районното управление на полицията постъпил сигнал от собственик, който съобщил, че през нощта е бил откраднат акумулатора на лекия му автомобил Renault Espace, паркиран пред блока му в жк. „Васил Левски”.

Веднага бил извършен оглед на местопроизшествието, при който полицейските служители установили, че липсвали акумулаторите и на още три паркирани в съседство автомобила- Honda Prelude, Opel Corsa и Volkswagen Passat.

По случая било образувано досъдебно производство и криминалистите се заели да издирят автора на престъпленията. В резултат на проведените действия в хода на разследването вчера е задържан 23- годишният Н.Ц. от Ботевград, криминално проявен.

Акумулаторите, предмет на кражбата, са намерени и възстановени на собствениците им. Н.Ц. остава в полицейския арест за 24 часа във връзка с чл. 195 от НК. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буги Барабата

    1 0 Отговор
    Браво! Разбихте престъпността.