Last news in Fakti

31 Май, 2022 15:55 2 361 4

„Български пощи“ предупредиха за нова измама

  • измама-
  • български пощи

Фалшивото рекламно съобщение гласи, че на лотария на символични цени се разиграват стоки от недоставени пратки на клиенти на дружеството

„Български пощи“ предупредиха за нова измама - 1
Снимка: shutterstock

„Български пощи“ уведомяват, че в интернет се разпространява нова измамна схема от името на дружеството, с цел събиране на чувствителни лични данни. Това съобщиха от пресцентъра на националния пощенски доставчик.

Фалшивото рекламно съобщение гласи, че на лотария на символични цени се разиграват стоки от недоставени пратки на клиенти на дружеството.

„Български пощи“ обръщат внимание, че не провеждат анкети и игри, които не са обявени на официалната страница на дружеството и при никакви поводи не изискват лични данни от дебитна или кредитна карта


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    6 1 Отговор
    До като се усетя им се вързах,и платих 2 евро!
  • 2 Тома

    3 1 Отговор
    По добре е да участваме в схемата ало измамниците.Там гювеча е по голям
  • 3 Хубавото е,че уведомявате

    2 0 Отговор
    Лошото е, че шараните все повече се развъждат. Искат ли ти пари предварително, слагай водица в хладилника.
  • 4 0808

    0 0 Отговор
    ...чувствителни лични данни..
    Факти, обяснете ми предните думи..