Last news in Fakti

23 Юни, 2022 12:17 1 057 1

Съдът потвърди: Виктор Спига остава в ареста, за да не се укрие

  • съд-
  • арест-
  • виктор спига-
  • потвърждение

Има достатъчно данни, че той е извършил престъплението, в което е обвинен, смятат магистратите 

Съдът потвърди: Виктор Спига остава в ареста, за да не се укрие - 1
Снимка: bTV

Апелативният съд потвърди мярката „задържане под стража“ на Виктор Спига, който е обвинен в убийството на Алена Щерк, съобщават от bTV.

Според апелативните съдии има достатъчно данни, че гражданинът на Коста Рика е извършил престъплението, в което е обвинен. Съдът видя и опасност той да се укрие ако остане на свобода по време на делото.
Арестът на Спига беше постановен от Софийския градски съд преди дни.

Алена Щерк беше открита мъртва край Радомир със следи от удари по тялото и главата. Дни по-късно в италианския град Асколи Пичена беше задържан бившият ѝ приятел Виктор Спига, който е основен заподозрян за престъплението.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    до живот в затвора