Last news in Fakti

20 Август, 2022 19:15 2 812 5

Мъж се самозапали при работа

  • пожар-
  • мъж-
  • мездра

Инцидентът е станал в Мездра

Мъж се самозапали при работа - 1
Снимка: БГНЕС

Мъж е с опасност за живота, след като се самозапали при работа в Мездра, съобщиха от полицията.

На 19 август е получен сигнал за самозапалване при извършване на строително-ремонтни дейности, уточнява Bulnews.bg. 30-годишен работник от Ботевград бил ангажиран в полагане на асфалтова настилка. Той използвал бензин, за да почисти инструментите си, при което предизвикал пламък.

Огънят обхванал долните му крайници. Колегите му загасили пожара, а раненият е бил транспортиран до "Пирогов", където лекарите установили 25 процента изгаряния по краката, ръцете и шията. Мъжът е с опасност за живота. За случая е уведомена Инспекцията по труда. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чистник

    4 3 Отговор
    ще се оправи и бензин ще използва само за резервоара на колата си!
  • 2 Раданч Татлъту

    3 6 Отговор
    Палил си е пръд/нята?😁😁😁💨💨💨

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 МалоУмници

    1 2 Отговор
    Материалното тяло е функция Първа производна е Огъня от горящия предмет Втора Производна е Пламъка А спектъра на горящите елементи от които е изградена материалното тяло изгарящи в Огъня са Трета производна Четвърто е Времето за което изгаря материалното тяло то се измерва в Секунди по СИ система за мерки и теглилки

    Коментиран от #5

  • 5 А ТИ драги...!

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "МалоУмници":

    Коя ,,производна" си ...!Аман от дървени философи,като тебе...!!!