Last news in Fakti

4 Юли, 2013 17:58 2 245 4

Шведски гражданин олекна с 5000 евро с опрян в гърлото нож

  • шведски гражданин-
  • евро-
  • чирпан

Шведски гражданин е олекнал с голяма сума в евро край Чирпан, съобщиха от Областна дирекция на МВР – Стара Загора.

Снощи в 21.15 ч. в РУП – Чирпан, е получен сигнал от 46-годишен жител на с. Плодовитово, който заявил, че на изхода на селото в посока Чирпан  го спрели чужденци и му съобщили, че били нападнати от въоръжен с нож мъж, който им отнел 5020 евро.

Пристигналият на място екип установил, че  осем  граждани на кралство Швеция, пътуващи с Volkswagen Transporter, спрели на изхода на село Плодовитово, за да питат за пътя. До тях отбил друг автомобил - Renault, чийто водач останал в колата, а возещият се  до него мъж слязъл и провел разговор с шофьора на Volkswagen-а, за да го упъти за Одрин. Поискал му сумата от 5 евро.

Шведският граждани се съгласил и извадил от джоба си банкноти евро. В същия момент непознатият извадил нож, опрял го на врата на водача и издърпал цялата сума банкноти. След това обирджията се качил в колата, която отпрашила в посока Пловдив.

По случая е заведено досъдебно производство. Работата по изясняване на инцидента продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мария спасова

    0 0 Отговор
    Ей тва Българите сме абсолютни б...ци.Сега този скот ако го хванат трябва да го вкарат за 20 години в кафеза.Излагаме се бе хора.Толкова ли сме изсулени та за 10000лв сме готови и майка си да продадем?

    Коментиран от #4

  • 2 маляка

    0 0 Отговор
    пожелавам на нехранимаѝковците,като отиват в ОДРИН да им се случи същото,тогава ще видите голям ден малко хляб
  • 3 Петър Киров

    0 0 Отговор
    Нещо не ми се връзва тук .
    Това рено рег.номер явно няма
  • 4 Krum Sokolov

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "мария спасова":

    това са били не българи а братя от Столипиново най-вероятно :(