Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 10:14 1 521 10

Мащабна акция срещу детската порнография върви в цялата страна, има задържани

  • иван гешев-
  • следователи-
  • киберпрестъпления-
  • детска порнография

Иван Гешев похвали в Twitter прокурорите и следователите от отдел “Киберпрестъпления” за добрата работа в борбата с детската порнография

Мащабна акция срещу детската порнография върви в цялата страна, има задържани  - 1
Снимка: БГНЕС

Мащабна акция на прокуратурата, има задържани за разпространение на порно с деца, научи "По света и у нас".

Операцията срещу разпространението на детска порнография се провежда на територията на цялата страна. Акцията e по разпореждане на главния прокурор Иван Гешев и в нея участват много прокурори и следователи от Националната следствена служба.

Рано сутринта са започнали претърсвания в жилища и офиси на десетки адреси в столицата, Варна, Хасково и други населени места. Има и задържани лица. Педофилската мрежа е обменяла порнографски материали с деца.

Официална информация, от прокуратурата и следствието, се очаква да предоставят по-късно през деня.

Главният прокурор Иван Гешев написа коментар на личния си профил в Twitter, в който поздрави прокурорите и следователите от отдел “Киберпрестъпления” за добрата работа срещу детската порнография.

"Поздравявам прокурорите и следователите от отдел “Киберпрестъпления”, които постигнаха успех в борбата с разпространението на детска порнография. Действията ни трябва да бъдат безкомпромисни, защото този род престъпления поставят под риск най-ценното за нас - нашите деца"


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Притиснати

    7 2 Отговор
    от вън !
  • 2 Коментар

    6 3 Отговор
    Браво!Тези са за затвор и да пият хапчета.
  • 3 А кога

    14 1 Отговор
    ще има мащабна акция срещу корупцията? Еееее пак ще си играеме на топченца.
  • 4 Росен Горския

    9 3 Отговор
    Подхвърлят таблети в на хората гардеробите.
  • 5 Истината съм аз

    11 4 Отговор
    Егати гаврата, те ги снимат педофилите с телефони и ги пускат в ю туб и полицията не ги арестува и сега хоп правят акция за снимки....пълен цирк
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тоя на снимката

    9 0 Отговор
    ли е един от арестуваните ?
  • 8 По света и у нас

    3 0 Отговор
    информация, от прокуратурата и следствието, се очаква да предоставят по-късно
  • 9 Емо

    7 0 Отговор
    Напоследък прокуратура и полиция наблягат предимно на показните ПР акции. Първо, не се казва има ли реално замесени деца в България, или са сваляли снимки и клипчета от интернет и са си ги обменяли.
    последните дни - ударени иманяри, задържан мъчител на куче, намерена една стара пушка някъде и три патрона, и пр. Същевременно от трите тлъсти баници - енергетика, банково дело и застраховане се въртят суми от корупция, по-големи от държавния бюджет. Там милиарди потъват, консултанти смучат, оттам и всеки бизнес продължава да се отчита на мутрите, които вече не са с бухалки, а са в големите холдинги и в изпълнителната власт. Там е скрит проблема с бедността и ниските заплати, ако не е корупцията, покровителствана от държавата, пари щеше да има и да стигат до хората, но сега няма, а всичко е скъпо, защото всеки бизнес трябва да се отчита или на олигарси, или на политици, или на общинари.
  • 10 Гешев по голяма порнография от вас

    5 0 Отговор
    Има ли, вие сте по платените неща!