Last news in Fakti

15 Август, 2013 13:27 2 602 4

Пуснаха под гаранция заподозряния за убийство футболист

  • петър алексов-
  • борислав балджийски-
  • убийство
Пуснаха под гаранция заподозряния за убийство футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд освободи под гаранция от 5000 лева футболиста на „Славия” Борислав Балджийски.

Той е обвинен за тежко извършено престъпление и умишлено умъртвяване на Петър Алексов пред казино в София.

36-годишният Петър Алексов бе убит на 6-и срещу 7-ми август, малко след полунощ. Той издъхна на място след тежък побой.

Убийците избягаха от местопрестъплението, а разследване на полицията сочи, че един от нападателите е 22-годишният Борислав Балджийски.

На 10 август Софийски градски съд го остави в ареста, защото съдът счита, че има според тежестта на престъплението, което е извършил, има опасност да се укрие.

До момента е установено, че смъртта на Алексов е настъпила от падането на жертвата, но засега има разминавания в доказателствата дали то е причинено от удар или спъване.

Днес съдът реши, че не са налични предпоставки за налагане на най-тежката мярка задържане под стража на Балджийски, тъй като няма опасност да се укрие или да извърши друго престъпление, затова футболистът бе освободен срещу парична гаранция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 робин

    1 0 Отговор
    ха ха ако не беше футболист щяха да му изгният партенките във панделата но нали си имаме правосъдие ония нека гний под зимята и ся това дело ще го мотаят наляво на дясно и хоп човека невинен същата работа стана със максим ставийски и после тея психарчта дето ги има във българия си викат що да не пребием някой те нищо няма да ни направят
  • 2

    0 0 Отговор
    Tova e bezobrazie!
  • 3

    0 0 Отговор
    Tova e bezobrazie!
  • 4 хххххххххххх

    0 0 Отговор
    За жалост действителността в България е такава.
    Ако едно нещо не се купува с пари се купува с много пари.
    А тея футболисточета са пълни лекета.
    Какво стана с на Боби Михайлов лекенцето след като катастрофира на Тракия 5км преди София с на тате служебния джип - нищо.
    И с това лекенце няма да стане нищо.