Last news in Fakti

31 Януари, 2023 10:22 2 606 9

Проговори майката на убития Паоло

  • георги сапунджиев-
  • паоло-
  • прегазен

На престъпниците се дава да избягат от наказанието, каза Красимира Иванова

Проговори майката на убития Паоло - 1

"Съдебното дело мина по начин, по който с всяка една стъпка на престъпниците се дава възможност да избягат от наказанието. И в крайна сметка ето - след 9 години е реабилитиран, все едно никога нищо не е направил в този живот".

Това коментира в ефира на Би Ти Ви Красимира Иванова за Георги Сапунджиев - мъжът, който през 2014 г. прегази на пешеходна пътека 4-годишния ѝ син Паоло в Стара Загора.

6 години затвор получи Сапунджив от съда, но след 4 бе освободен за добро поведение. Сега предстои той да бъде реабилитиран.

"Много се надявам, че това, което се случва сега, да води до нещо позитивно, този човек да се е смирил и да е станал по-добър, тази реабилитация да означава, че той ще спазва законите и ще има отговорност към живота не само на своите близки, но и на всички останали около него", каза още майката.

Сапунджиев не е правил опити да се свързва със семейството. Майката обаче заяви, че не е готова да се среща с него, няма желание, а и не смята, че би имало смисъл.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6576

    32 0 Отговор
    Мъка, безкрайна мъка...
  • 2 жалко

    31 2 Отговор
    вчера говорих с познат който ми разказа случка от америка някъв негов се опитал да укрие нещо от закона и му дали 5г. затвор не условна а затвор!!! тук за убийство дават същата присъда

    Коментиран от #4

  • 3 немо

    40 2 Отговор
    В действителност тази мутра прегази детето даже не на пешеходна пътека а на самата центална улица в Ст. Загора, където изобщо е забранено движение на автомобили. Който е ходил в центъра на Ст. Загора, знае за какво става дума. Намерил пролука от една съседна улица и решил да завърти из централната пешеходна улица, уж за да обърне. Възмутително е че се дава възможност на хора извършили убийство да си изчистят досието по този начин

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ужас

    18 1 Отговор
    Убият ти детето НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА и му дадат само 4 години ... това справедливо ли е ? Книжката до живот отнета ли е поне ?
  • 6 По разказ на очевидци

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "немо":

    И оня дебил се развикал на бащата "ти що не си пазиш лапето, бе". А той какво дири в пешеходна зона? И скоро ще е ни лук ял, ни лук мирисал.
  • 7 Човека КоZа

    12 1 Отговор
    Дано поне има читави загорлий, да го "овъзмездят" щом съдебната система не може... 🤬
  • 8 Джуджу

    6 0 Отговор
    Един сатър, скопява го бащата и по живо, по здраво.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.