Last news in Fakti

21 Март, 2023 21:50 1 198 2

Задържаха 13 души при спецакция в Благоевградско

  • задържани-
  • спецакция-
  • благоевград

Проверени са също: 10 пункта за черни и цветни метали, 15 заложни къщи, 7 автоморги и сервизи, 13 питейни и увеселителни заведения, 3 дърводелски цеха и 37 търговски обекта

Задържаха 13 души при спецакция в Благоевградско - 1

В хода на специализираната полицейска операция по линия на противодействие на престъпността и опазване на обществения ред и противодействие на престъпленията, свързани с нарушаване на изборните права на гражданите, при активна работа на полицейските служители, са проверени 1018 лица и 805 МПС.

Задържани са 13 лица по ЗМВР.

Проверени са също: 10 пункта за черни и цветни метали, 15 заложни къщи, 7 автоморги и сервизи, 13 питейни и увеселителни заведения, 3 дърводелски цеха и 37 търговски обекта.

Съставени са 22 акта за установени административни нарушения и 148 фиша по ЗДвП.В хода на специализираната полицейска операция по линия на противодействие на престъпността и опазване на обществения ред и противодействие на престъпленията, свързани с нарушаване на изборните права на гражданите, при активна работа на полицейските служители, са проверени 1018 лица и 805 МПС, предаде репортер на "Фокус".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.