Last news in Fakti

28 Април, 2023 16:36 3 693 25

Имало е уговорка за сексуален контакт между 14-годишното момче и убития македонец

  • убийство-
  • слънчев бряг

Другият възможен мотив за престъплението е ограбване на жертвата. „Липсват 1800 лв

Имало е уговорка за сексуален контакт между 14-годишното момче и убития  македонец - 1
Илюстративна снимка: БГНЕС

14-годишният, задържан за убийството на македонец в „Слънчев бряг”, е криминално проявен, предава NOVA. Срещу него има започнато разследване за грабеж, както и за кражба. Това обявиха на брифинг разследващите в Бургас.

Жертвата и македонецът не са се познавали. „Осъществили са контакт на улицата. Според данните е имало някаква уговорка за сексуален контакт. Придвижили са се до мястото на престъплението. Жертвата е умъртвена чрез удари с кол”, каза директорът на полицията в Бургас Калоян Калоянов.

Другият възможен мотив за престъплението е ограбване на жертвата. „Липсват 1800 лв. Установено е, че с част от тях е изкупен залог в заложна къща. С останалата част извършителят си е купил вещи за себе си”, допълни той.

Непълнолетният е привлечен в качеството му на обвиняем. Грози го максимално наказание до пет години лишаване от свобода. „Посочил е, че е поканен от македонския гражданин да правят секс”, коментира наблюдаващият прокурор Иван Кирков.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    23 4 Отговор
    Вижте кога съм го написал

    До коментар 14 от "Ром Бакарди":

    По информация на запознати до убийството се е стигнало, след като възрастният мъж намекнал за интимни отношения с малолетния Михаил. Двамата са се засекли в Слънчев бряг, след което македонецът предложил на 14-годишното момче да го почерпи. По време на срещата му предложил да отидат на по-усамотено място, където да правят секс. Малкият побеснял, взел дървен кол и започнал да го налага по главата. Няколко удара били достатъчни, за да убие на място.

    Коментиран от #4, #13, #25

  • 2 Май

    15 16 Отговор
    Уговорката е била едностранна .
    Ако ситуацията е такава мисля ,че няма за какво да съдите момчето (за мен е по скоро самозащита),но време ще покаже.(да се надяваме)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Съдията Дред

    26 9 Отговор

    До коментар #1 от "Сменям си ник-а":

    Не е малолетен , а непълнолетен, в първия случай не се носи наказателна отговорност. Гоя е навършил 14 още миналата година. Но ще лежи макс 8. За негово съжаление най вероятно ще е младоженка в затвора, така че , по добре да беше прежалил газето. Но най вероятно се е уплашило хлапето
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 То е ясно

    31 2 Отговор
    Щом е маке търси мъжко.
  • 8 Рокстеди

    28 2 Отговор
    Сичкото жагал знае 50 лафа за да отърве кожата.Но коронния им номер е да казват,че си ги обидил на жангасар.
  • 9 Цензура

    33 4 Отговор
    Ама как бе, то е ясно - yбитият е виновен - чaaвето убиeц е невинно, дори е герой, предложете го за финансова награда и за Човек на годината !!! Предишните му жертви и те са винoвни !!! Невинни са разбира се и тия, дето досега не са взели никакви мерки срещу престъпното поведение на младия дивaк !!!

    Осъзнавате ли как вече такива новини - за звeрски yбийства, извършвани от лица които се водят "непълнолетни" и дори "малолетни" (и ВИНАГИ от гнъсният етнoс) вече станаха ежедневие? Разбирате ли какво ни очаква само след 20-тина години на тая територия, която някога бе уредена и сигурна държава, ако незабавно не се приемат и не започнат да се прилагат крути мерки за смaзване на бандитизма сред това дивaшко племе? Тая бомба със закъснител ни я заложиха ЕС с техния натиск, престъпните НПО-та, които ги покровителстваха и политиците, които ги развъждaха !!!
  • 10 Секс с македонец и кол по главата

    17 2 Отговор
    Тия северни македонци само гадости и мизерия ръсят в България.
  • 11 Тоя

    23 1 Отговор
    Коловете са любимото оръжие на един определен етнос!?
  • 12 е как може,

    13 1 Отговор
    максимално наказание до пет години лишаване от свобода - за убийство! Това момче, на 14 години приема, че няма проблем да заработва от секс, но още по-лесно е ако пребива и ограбва. Надявам се, че убийството не е първоначалния план, но явно се е унесъл в яростта си. Не ми се мисли какъв завършен садист ще бъде на 20 или на 30. Не вярвам, че с такава изградена психология и ценностна система има шанс да бъде превъзпитан. Считам, че родителите му трябва да понесат не по-малка отговорност от момчето - то е техен продукт и те са виновни дори повече от него.

    Коментиран от #17, #18

  • 13 интересно

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сменям си ник-а":

    как малкия е побеснял, чак като са отишли на усамотеното място. Да не би да го е дърпал и влачил някой до там? Ако не е искал, то нямало е и да бъде там. Най-вероятно, младежа си е мислил изначално да ограби македонеца и то като го пребие. Самото убийство може и да не е планирано. Въс всички случаи е имало умисъл за грабеж (това не е ново за хлапето), така че в тази нелепа смърт ми е жал за любовника
  • 14 Скъпа Марче

    8 2 Отговор
    Северомакедонски е бил! Македонците си стоят край Солун, и ходят най-,много до Петрич и Сандански да пазаруват!
  • 15 Александър Македонски

    2 1 Отговор
    На мен е място покойника, от другия бряг и той бил!
  • 16 ИВАН

    10 2 Отговор
    Вижте заради кои точно политици в България се сменя гена на населението и се превръщаме в гето с мамуни, кой ни поведе в тази посока и защо ние пък тръгнахме - щото явно сме умни.
  • 17 Марш

    15 0 Отговор

    До коментар #12 от "е как може,":

    Именно. "Родителите" на такива остават абсолютно безнаказани, въпреки че те трябва да отговарят за престъпленията на малолетно лице. Затова много често самите хъхpeци пращат малките си да крадат и грaбят, "възпитавайки" ги по този начин от малки да стават престъпници. Същото е и с това - на 14 вече е криминално проявено - кражба, после грабеж - без никакви последици, без наказания, без санкции, от чиято липса то е стигнало до извода, че всичко му е позволено. Резултатът го виждаме - yбит човек... и това не е единичен случай.
    Сега ще му дадат 5 години, ще го пуснат след 2-3, за да yбива отново.
    А най-малкото при престъпление на малолетно лице, целият кaтун трябва да отнася последствията - като вкарат дъpтият хъхpeк в мазето на районното вместо кoпелдaка му и там го помeлят от бoй, после той ще си го изкара на чaaвето и ще имаме някаква превенция !!!!
  • 18 Ушeв

    18 0 Отговор

    До коментар #12 от "е как може,":

    Самата идея да се говори за "ценностна система" при твaри, които прeбиват дори лекарите, отишли да им помогнат, е абсурдна. Все едно чyмен бaцил да има ценностна система. И да - сaдизмът и звeрството към хора и живoтни за тях са норма. Това, което направиха нашите политици - да сложат над закона едно такова плeме, известно по цял свят единствено с престъпленията си и да му изградят чувство за пълна безнaказаност, е най-тежко престъпление срещу държавата и българския народ. Вече хиляди хора платиха с живота си, а чисто материалните щети и загуби са неизчислими. В цели региони почти никаква икономическа дейност не е възможна заради масовия poмов бандитизъм. Очевидно е, че държавата ни просто няма да оцелее, ако не намерим ефективен начин да се справим с тая нaпаст.
  • 19 пенко

    1 2 Отговор
    ДЕТЕ ЛИ Е ИЛИ НЕ Е !!! ЗАЩО - ЗАЩО - ЗАЩО -ЗАЩО ---ДЕЦАТА НИ ---СА ОБВИНЯЕМИ !?!?!?!?
  • 20 Дичко

    3 0 Отговор
    Педофил?
  • 21 Хасан

    4 0 Отговор
    Тоз е малкия братчет ,много обича Хр. Иванов,за Асен Василев не се знае
  • 22 ха ааа

    6 0 Отговор
    Милицията работи на принципа една съседка чула, че една комшийка казала...Имало уговорка, естествено, че така ще твърди убиеца подучен от адвоката ортак на дявола.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сменям си ник-а":

    После спокойно го преджобил.