Last news in Fakti

15 Октомври, 2013 08:45 3 954 1

349 хиляди лв. задигнати при обира в Горубляне

  • горубляне-
  • обир

Задигнати са 349 000 лева

Дързък и добре организиран въоръжен грабеж е станал в София снощи. Около 20 часа маскирани мъже са обрали офис на спедиторска фирма „Спиди“ на „Самоковско шосе”. Грабежът е извършен от маскирани мъже, облечени с тениски с надписи „ГДБОП”, въоръжени с автомати „Калашников”. Има пострадала жена.

По първоначална информация грабителите са били петима. Маскираните мъже са действали за по-малко от 5 минути. Те са ограбили четири каси. Докато са бягали са изпуснали част от плячката.

Откраднатата сума е 349 хиляди лв., съобщиха от прокуратурата. Под наблюдението на Софийска градска прокуратура (СГП)  е започнало досъдебно производство.

Предполага се, че те са прескочили близката ограда, на метри от отдел логистика на куриерската фирма. Нахлули са вътре и са ударили с бухалка служителка. Тя е откарана в болница.

Сигналът е получен около 20.20 часа на тел. 112, уточняват от пресцентъра на МВР.

Според първоначалната информация маскирани и въоръжени са влезли в касово помещение на фирмата и са взели неустановена към момента сума пари.

За случая е уведомена прокуратурата. На място е извършен оглед. Процесуално-следствените действия и работата по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 antonio varnov

    0 0 Отговор
    ИНТЕРЕСНО : - ИМАТ ЕКИП НА ГДБОП ИМАТ КАЛАШНИЦИ ...? ЩО ЗА СЛУЖБИ ЩО ЗА ПАЗАРИ И ТЪРГОВИЯ И ЩО ЗА БЕЗОТГОВОРНОСТ И ХАОС ЦАРИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ??? А ДАЛИ НЯМАТ И НЯКОЙ И ДРУГ ПЕЧАТ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ИЛИ ОТ ДАНС ? АБЕ НИЕ СМЕ СИ ПОСЛОВИЧНО РАЗГРАДЕН ДВОР АМААААА ... ,,ЩЕ ИЗБИЕ ВОДАТА НА НЯКЪДЕ'' !!!