Last news in Fakti

28 Октомври, 2013 13:08 1 279 0

Рецидивист катастрофира с крадена кола

  • рецидивист-
  • катастрофира-
  • крадена кола-
  • уаз

Мъжът е задържан

Полицаи от Костенец задържаха местен рецидивист, катастрофирал с откраднат автомобил, съобщиха от МВР.

На 26 октомври около 21.10 часа 24- годишен мъж  от Костенец съобщил на тел. 112, че е катастрофирал с товарен автомобил „УАЗ“ на черен коларски път в с. Подгорие. Когато автопатрулът пристигнал на местопроизшествието, установил, че обърнатият на една страна автомобил е управляван от старият им познайник Д.З., регистриран многократно за кражби, осъждан.

След като се изяснило, че автомобилът е собственост на  45-годишен мъж от с. Пчелин, рецидивистът признал през полицейските служители, че го е отнел противозаконно след гостуване в дома на собственика. Д.З. е задържан с полицейска заповед за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА