Last news in Fakti

6 Декември, 2023 12:43 1 283 3

Хванаха двама шофьори на три вида наркотици

  • дрога-
  • шофьори-
  • кат-
  • полиция

По случаите са започнати разследвания

Хванаха двама шофьори на три вида наркотици - 1

Хванаха двама шофьори с положителна проба за три вида наркотици в Хасковско, съобщиха от полицията.

По случаите са започнати разследвания.

В управлението в областния град е бил доведен 34-годишен водач, който го шофирал с наличие на амфетамин, метаамфетамин и канабис и 0,18 промила алкохол, потвърдени с техническо средство.

В ареста на РУ Димитровград е бил 49-годишен, шофирал с наличие на кокаин, амфетамин и метаамфетамин. Мярката на задържане и на двамата водачи е била до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй....

    6 2 Отговор
    Това да не са Зеления , и Залужни ?!

    Коментиран от #2

  • 2 Хахахаха

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Въй....":

    Не, това са русофилите. А и аз до колкото знам, в България е забранено да се кара кола, без да си употребил наркотици преди това.
  • 3 ОСА

    4 4 Отговор
    Така, така...пускайте ги, че да продължат да се дрогират и пак по пътищата ни да убиват!! Затвор 6м с труд, без книжка 1г и конфискация на колата...ако не е тяхна да платят стойноста й в бюджета на КАТ, ето това се нарича ефективно НАКАЗАНИЕ !!!! Покажете, че трезвите хората по пътищата иват защита от държавата !!