Last news in Fakti

5 Януари, 2024 15:29 8 765 7

Задържаха обявен за международно издирване на пътя Плевен-Бяла

  • издирван-
  • арест-
  • австрия

29-годишният мъж е търсен от австрийските власти

Служители на полицейското управление в Свищов са установили международно издирвано лице, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново, предаде dariknews.bg.

Случаят е станал вчера около обяд на пътя Плевен – Бяла. При извършена проверка на товарен автомобил, управляван от 29-годишен от с. Ясеновец, е установено, че водачът е обявен за международно издирване от Австрия, като участник в наказателно производство. Уведомени са издирващите ги структури.

По-рано днес трима български граждани, обявени за издирване чрез Шенгенската информационна система, бяха установени по време на полицейска операция в Кюстендил.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    17 0 Отговор
    Милиционерите продължават да се залагат с триногите си на точно определени места с малоумни ограничения на скоростта - хранилки. И се крият, като ши.ани партизани. В цяла Европа , полицията с радарите си , се залагат колкото може по-явно и демонстративно- за да вдъхват респект и да са видни от далече. В Европа навсякъде има табели и знаци , когато следват камери за контрол на средна скорост( примерно ). Например , когато приближаваш Амстердам и отиваш към летище Схипхол. У нас се крият по храстите . Нещастници.

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Александър

    6 2 Отговор
    В ЦЯЛА ЕВРОПА НАСЕЛЕНИЕТО Е С ПОВЕЧЕ ГЪНКИ В ГЛАВИТЕ ОТ НАС, А У НАС СА САМО ПО ДВЕ!

    Коментиран от #3

  • 3 Иванов

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Александър":

    Това е така, прав си. Но си остава факта , че милиционерите се залагат на една крайпътна отбивка , където преди 30 години е имало чешма и има знак 50. Чешмата отдавна я няма , но за тва пък занака си стои. И там тряскат глоби на нормалните хора , дето си карат 90-100. Някои ограничения по нашите пътища са от. 60-те години на миналия век- например, заради завой -60. Ако някоя газка през 1962, не е можела да вземе тоя завой с над 60 без да се обърне , то сега не е така. Точно такива места се ползват за да пишат глоби , а не се контролират реалните престъпници на пътя. Щото така е по-лесно.
  • 4 Юрист

    9 0 Отговор
    А АДРИАН ТАРЛОТО И ТОНИ УСМИХНАТА КОГА ЩЕ ГИ ЗАДЪРЖИТЕ , АДРИАН ОТГЛЕЖДА МАРИХУАНА ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ И ПРОДАВА НА ДЕЦАТА ОТ ОКОЛИЯТА НА ГРАД ЛЕВСКИ, МАЙКА МУ ПРИДАВА МЕТАДОН ИМАТ ПО 3 УСЛОВНИ ПРИСЪДИ И НЕ СА В ЗАТВОРА , ДОКОГА !!!

    Коментиран от #7

  • 5 Стефко фризьора

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иванов":

    Адриан Тарлото и майка му придават метадон и марихуана вече 20 години в гр Левски и околията , имат по 4 условни присъди и са на свобода , Тони Усмивката от същият град отглежда марихуана за тях.
  • 6 Шопо

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иванов":

    МВР е ОПГ рекета на пътя трябва да спре.
    Шофьори от всички градове обединете се врага е силен и добре организиран само заедно можем да победим.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.