Last news in Fakti

9 Януари, 2024 13:33 2 579 1

Задържаха българин, обявен за издирване в Испания

  • задържан-
  • издирван-
  • испания

Мъжът, на 24 години, е издирван по наказателно производство във връзка с извършени заплахи и нарушаване на ограничителна заповед

Задържаха българин, обявен за издирване в Испания - 1
Снимка: shutterstock
Задържан е българин, обявен за издирване в Испания, съобщиха от МВР. Действията на служителите от сектор „Издирване“ в националната полиция са на база искане от властите в Испания, се допълва в съобщението.

Българинът, на 24 години, е издирван по наказателно производство във връзка с извършени заплахи и нарушаване на ограничителна заповед.

Сигналът за издадената европейска заповед за арест е предаден от Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ (ДМОС). В хода на предприетото разследване мъжът е установен в София и днес е заловен в квартал „Кремиковци“.

За случая са уведомени ДМОС и Софийската градска прокуратура с оглед последващи действия по изпълнение на европейската заповед за арест.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Траянов

    1 0 Отговор
    Този е от цветнокожите, повече от ясно е , Кремиковци е населен с тях, пълен ужас. Да го екстрадират отпадъка в Испания и там ще се погрижат за него.