Last news in Fakti

19 Януари, 2024 05:22 2 412 7

Петър Чернев малтретирал и родната си дъщеря

  • петър чернев-
  • съд-
  • прокуратура-
  • малтретиране-
  • дете

"Това дело е като кутията на Пандора - където и да бръкнеш, ще излязат нови престъпления", каза в залата прокурор Костадин Паскалев

Петър Чернев малтретирал и родната си дъщеря - 1
Снимка: podtepeto.com
Петър Чернев е малтретирал и биологичната си дъщеря. Това обяви прокуратурата по време на съдебното заседание, на което пловдивския съд потвърди ареста на мъжа, обвинен в жестокост към 5-годишното момченце, предаде dariknews.bg.

Неговата майка Стела Алексиева и Чернев са обвинени за причиняване на средна телесна повреда в условията на домашно насилие спрямо малолетно лице, като деянието е извършено с особена жестокост.

"Това дело е като кутията на Пандора - където и да бръкнеш, ще излязат нови престъпления", каза в залата прокурор Костадин Паскалев. Той обяви, че се готви ново обвинение срещу пастрока за притежание на наркотици.

Съдът отхвърли искането на прокуратурата отново да бъде задържана майката на малтретираното момченце, която бе пусната срещу подписка миналия петък.

Стела и Петър се обвиняват взаимно за извършеното деяние. Историята на детето потресе цялата страна, след като стана ясно, че то било обезобразено и е жертва на домашно насилие. На места косата на момченцето е горена и липсва част от кожата на главата му. От прокуратурата в града съобщиха, че неговият пастрок многократно е малтретирал детето физически и вербално.

Съдът в Пловдив отказа майката на малтретираното 5-годишно момченце да бъде задържана отново

Екип от хирурзи на УМБАЛ "Свети Георги" са направила пластика на главата, където момчето е имало голяма рана. Присадена му е липсваща кожа.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами...

    7 0 Отговор
    Какви са тези изроди бе...

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Ами какви

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ами...":

    Православни...

    Коментиран от #5

  • 3 Новичок

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ами...":

    Българи от новото време сър.
  • 4 Не го усуквайте.

    8 0 Отговор
    Направо доживотна присъда, без право на замяна. Това не може да е човешко същество. И само не излизайте с постановката, че имал права.
  • 5 Сила

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ами какви":

    И ТРАДИЦИОННИ....... пазители на вековни традиции, класическо християнско семейство от мъж и жена....... Да не си помислиш, че са жълтопаветни ДЖЕНДЪРИ дето празнуват разни американски празници
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 А майката?

    4 0 Отговор
    На свобода срещу подписка????????????? Детенцето е било с аутизъм и дали тази ..... не е искала да се отърве от него, та стояла и гледала без да й трепне сърцето? В затвора, не на свобода. Какви са мотивите на тези "хуманни "съдии?????