Last news in Fakti

24 Януари, 2024 12:21 1 549 6

Шофьор на камион удари патрулка и избяга

  • камион-
  • удар-
  • патрулка

Впоследствие униформените догонили пеша двама мъже, единият от които признал, че е седял зад волана. Казал, че се паникьосал, защото не бил минал годишен технически преглед

Шофьор на камион удари патрулка и избяга - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Шофьор на камион блъсна патрул на полицията и избяга. Инцидентът е станал във вторник в околностите на град Стражица.

Полицаите тръгнали към село в района по сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние на спирка. По пътя патрулката застигнала камион и започнала да го изпреварва. Шофьорът изненадващо засякъл и ударил колата на МВР.

Впоследствие униформените догонили пеша двама мъже, единият от които признал, че е седял зад волана. Казал, че се паникьосал, защото не бил минал годишен технически преглед. Това разказа началникът на РУ на МВР – Горна Оряховица Мариян Лонгинов, предава NOVA.

На 27-годишния водач ще бъде наложена административна санкция. Той има 33 фиша и 8 наказателни постановления. 31 от тях все още са неплатени.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е та нема да

    3 2 Отговор
    седи да чака да го тестват я!!!
  • 2 хахахахаха

    4 1 Отговор
    нали е застрахована, а пострадали няма . малкия дявол . сега и да го търсят какво от това . не се стреля така по хората . вземат му камьона и на нивите да копае .
  • 3 Да,да

    5 1 Отговор
    От племето на зелените ще да е. Там ги има много.
  • 4 Смех !

    9 1 Отговор
    Тия сигурно са били от Ямайка спринтьори ? "Догонили камиона пеша" !?
  • 5 Новичок

    2 0 Отговор
    33 фиша и 8 акта.Пфу...
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    За 27 годишния рецидивист 100 тояги за назидание на другите