Last news in Fakti

29 Януари, 2024 14:54 1 454 12

Надомна работа: Полицията задържа мъж за отглеждане на марихуана

  • марихуана-
  • сбор-
  • пазарджик

Акция в пазарджишкото село Сбор

Надомна работа: Полицията задържа мъж за отглеждане на марихуана - 1
Снимка: БГНЕС

Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха столичанин, отглеждал марихуана в домашна оранжерия.

В петък служители от „Криминална полиция“ проверили имот в пазарджишкото село Сбор. В него живеел 51-годишен столичанин.

В къщата криминалистите открили оранжерията, оборудвана със система за контрол на влажността и температурата, вентилация и отглеждани 40 растения, високи към 60 до 90 сантиметра.

Разследващите също открили металдетектор, накит и девет монети с белези на културно-исторически ценности.

Притежателят им е задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него се водят досъдебни производства под надзора на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Вито :Няма още домати за пица

    12 0 Отговор
    Какво да гледа човека
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 40 по 1 м , са 40 метра

    1 8 Отговор
    като не е разрешено . и присъдите смешни . сигурно към 2 кг . търгашите се интересуват само от пари . ще разрешат и тогава ще продадат всичко . в америка разрешиха и скочиха криминалните случаи .
  • 4 Умирам от смях

    17 2 Отговор
    В цяла Европа това е законен занаят, но тук пречи на мафията(полицията), щото тези парички те ги искат.

    Коментиран от #12

  • 5 ДА отглеждаш

    8 1 Отговор
    каквото и да е растение НЕ е забранено.. ТОВА е ПЛЕВЕЛ който расте навсякъде .
  • 6 Смешно е, ако не беше трагично

    0 0 Отговор
    Дссс
  • 7 Смешно е, ако не беше трагични събития

    0 0 Отговор
    Хгфнскбдоснссжсх
  • 8 Смешно е, ако не беше трагично

    0 0 Отговор
    Да забраниш растение- дар от природата, което е доказано като абсолютно безвредно(ако не се пуши, да не говорим, че е полезно в много други случаи), а да рекламираш парацетамол(фиброза втора степен имам от неправилна употреба на парацетамол
  • 9 Смешно е, ако не беше трагично

    0 0 Отговор
    Да забраниш растение- дар от природата, което е доказано като абсолютно безвредно(ако не се пуши, да не говорим, че е полезнопарацетамол-предписано от лекар), хазартни игри, алкохол- ти си най-малкото много заблуден и просто не си компетентен. Ако знаеш това, но въпреки това продължаваш да си във филма(всички знаем защо-$$$)
  • 10 Смешно е, ако не беше трагично

    0 0 Отговор
    Не съм и аз безгрешен, ама не съм пък чак така в това отношение: образовайте се за марихуаната и наркотиците като цяло, ама наистина, а не да четете от Съветския съюз някакъв ученик от 76-та, поправете законите, и най-вече паднете на колене и се покайте пред Бога, защото само това има значение в крайна сметка.
  • 11 Смешно е, ако не беше трагично

    0 0 Отговор
    Дори не ви мразя вече, жал ми е. Нима с тези пази после можете да си купите душите обратно...няма да можете, отсега да знаете. Спасението е само в истината, честността и смелостта да направиш правилото нещо. А всъщност от най-големите хм... нещастливи хора(каквито сте вие,които пишете и изпълнявате тези закони, можете да се превърнете в герои- точно за един ден и точно по един начин: счупете веригите и бъдете искрени, бъдете
  • 12 Смешно е, ако не беше трагично

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Умирам от смях":

    Баш така е