Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 11:47 9 381 17

Бургаска връзка "изплува" в разстрела на Мартин Божанов

  • мартин божанов - нотариуса-
  • мартин божанов-
  • нотариуса-
  • убийство-
  • бургас

Скандалният измамник е забъркан в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата

Бургаска връзка "изплува" в разстрела на Мартин Божанов - 1
Снимка: БГНЕС

Бургаска интрига в дъното на смъртта на Мартин Божанов? Нова версия свързана с убийството на Нотариуса се върти сред негови познати. Това разкри safenews.bg.

“Всички гледат в погрешна посока вместо да разследват по внимателно последните активности на Божанов”, твърди източник, пожелал анонимност.

За изненада на мнозина, Мартин Божанов може да е станал жертва на сериозна интрига с известно семейство от черноморския град.

Според нея, Божанов може да е станал жертва на гореща интрига, идваща от град Бургас. Нотариуса е станал обект на отмъщение заради конфликт между влиятелни играчи от черноморския град.

Макар и публичното внимание за смъртта на Божанов да е насочено в съвсем друга посока, според запознати с последните дела на Нотариуса е много вероятно причините за смъртта му да се крият именно в Бургас.

Припомняме, че Нотариуса бе намерен мъртъв до колата си в столичния квартал „Горна баня”, след като е бе застрелян от неизвестен и до момента извършител. На този етап няма заподозрени за престъплението.

Мартин Божанов – Марто Нотариуса се прочу като първия клиент на комисията за конфискация на незаконно богатство „Кушлев”. През 2008 г. комисията му отне имущество за 430 000 лева, след като той е осъден за измама с имоти.

Скандалният измамник е забъркан в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата. Смята се дори, че чрез фалшиви документи Божанов се е домогнал и до част от авоарите на убития през 2014 г. Борислав Манджуков.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тино

    30 2 Отговор
    Претопляте манджите. Дъвкане на едно и също с месеци.
  • 2 Гого

    52 3 Отговор
    Може и към Каспичан да се насочат. Някой разбра ли нещо от тази статия?
  • 3 чичо нотариус не е малко

    7 6 Отговор
    какво кат е бургазлия . правист също е доходно . гладни такива няма . който гази закона го лвят . да . баничар, клубаджия, магазинер по настоящем е убития . лично е . убиеца е имал късмет . трие телефоните . сега гледа сейр отстрани . с 3 имота и за 300 бона бизнес, а и без дългове закакво му е на божанов да напъва цариградска . та да го закърши ли . не е това причина за убийство . но има хора убиващи и с 2-3 наглед дразнещи ги причини . връзките му няма да го съживят .
  • 4 Абе Костя

    3 4 Отговор
    Кво вика?
  • 5 валери симеонов и марешки

    2 3 Отговор
    бяха по морето . и 2 имаха проблеми със закона . такава професия уреждач на дела или Оправдател няма . Търгаш е бил с фалирал Клуб . Това е . Жена му е вземала символично възнаграждение и не са и били слуги в бопа като е карала джип . да . Къро говореше за влияние в правосъдната система , защото е бил пострадал . после умре , а и асан . Винаги повлияване има с престъпници и е брутално и нагло . цариградска затова се е уплашила . селски бабаит с 30 присъди или дилър с 60 задържания са лоши хора . бригадата на карамаски плашеше който недава рекет на васко . така е .

    Коментиран от #7, #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Здрасти

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "валери симеонов и марешки":

    Пич, много си неграмотен. Нищо не ти се разбира от коментарите. Колкото и профила да смениш, неграмотността те издава.
  • 8 Дрън дрън та пляс

    17 1 Отговор
    Много късно го ликвидираха, 20 години безнаказан, може и няколко пъти по 200 да са имотните измами
  • 9 1234

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "валери симеонов и марешки":

    Ако мислите, че Цариградска е извън схемата, много грешите! Каквото е казала улицата е поне наполовина вярно. Мъжът и беше един от най- явните бандити, нали се сещате? Просто сега крадецът вика дръжта крадеца, за да излезе жертва. Да се оплакват от натиск магистратите е двуличие отвсякъде! Сега да и звънне шишо и ще забрави колко е “принципна“.
  • 10 цариградска е сколасила

    6 2 Отговор
    да се замогне а и да се омъжи за Цариградски . Ту споменава гешев , ту го изпуска в Обясненията пред Разследващите папараци . около 200 години затвор имат родата и общо , но реабилитирани . хубавци и хубавици . как да не си глътне езика човек . Божнаков е маризил на кушлевия на жената племеник и излъгал в полицията . Така се измъкнал с лека присъда и му взели само 430 000 тогавашни левчета - сегашни около 120 000 лв . Има огромен натиск и жажда за реваншизъм и възмездие срещу умрелия неосъждан Бизнесмен търгаш .
  • 11 Питам

    15 2 Отговор
    Освен Бургаска връзка "изплува" в разстрела на Мартин Божанов,
    Нямали и Герберска връзка в разстрела на нотариусчето!

    Коментиран от #12

  • 12 БСП в Бунището

    3 7 Отговор

    До коментар #11 от "Питам":

    Няма Герберска връзка,защото измамите ги е вършил до 2008 ма по време на управлението на БСП и Сергей Станишев с пРезидент пак от БСП - агент Гоце на ДС и връзката е Червена и Комунистическа,както и трябваше да го очакваме...

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Другият един

    3 0 Отговор
    С такава прокуратура и съд за съжаление все по често хората ще вземат правосъдието в свои ръце На този лесно няма да му намерят килара щото и той не е знаел колко душмани има Работата е там как нашата държава потъва все повече и повече и дали вече не сме на дъното Това ли беше демокрацията? Ако е това пази Боже!!! Нито съд, нито прокуратура, нито служби, нито здравеопазване, нито образование Остава само и в една война да ни вкарат и да преключим
  • 17 Дамммм

    1 0 Отговор
    Защо да се разследва очистването на ,,нотариуса",който и да го е направил и по чиято и да е поръчка -да е жив и здрав ,избавил е много страдална България от един измамбик дербействал десетки фодини безнаказано .Важно е е да се разследва в посока -кой са му съучастниците ,кой го е прикривал и сого е делял заграбеното с измама ,а тези съучастници са мбого и трябва да се измъкват от миша дупка .Те са власт имащи и са хитри ,подли ,нагли .Ето по тоя повод саботират и ротацията ,бъдете сигурни че това е причината .