Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 16:41 1 663 4

Заловиха обявен за издирване при акция в Пловдивско

  • заловен-
  • издирван-
  • пловдив

Засиленият контрол е осъществен за времето от 20 ч. в петък до 2 ч. днес с участие на екипи на сектор „Пътна полиция" и придадени сили от дирекциите на МВР в Кърджали, Пазарджик, Смолян и Стара Загора

Заловиха обявен за издирване при акция в Пловдивско - 1
Снимка: shutterstock

Гражданин, обявен за издирване, е установен по време на мащабна специализирана операция по линия на пътната безопасност в Пловдив и областта. Връчена му е призовка за явяване в подразделение на МВР, съобщиха от МВР.

Засиленият контрол е осъществен за времето от 20 ч. в петък до 2 ч. днес с участие на екипи на сектор „Пътна полиция" и придадени сили от дирекциите на МВР в Кърджали, Пазарджик, Смолян и Стара Загора.

Акцентира се върху недопускане на рисково поведение на пътя от страна на водачите, неправоспособност, употреба на алкохол или наркотични вещества, използване на обезопасителни колани и каски, техническа изправност на автомобилите, обявени за издирване лица и МПС.

В обхвата на проверките - на обособени стационарни точки и по метода на линейния контрол, са влезли общо 368 МПС и 275 лица. За констатирани нарушения на ЗДвП са съставени 16 акта и 75 глоби с фиш. Връчени са и 19 електронни фишове /серия "К"/ на обща стойност 2700 лева. С технически средства за употреба на алкохол са изпробвани 182 водачи, а един - за наркотични вещества.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖИТЕЛИТЕ НА ЮЖЕН БРОУНКС ...

    2 1 Отговор
    ...СА ПОТРЕСЕНИ.....
  • 2 Евгени от Алфапласт

    0 0 Отговор
    Тоя е с мойта фанелка като кога ходихме да взимаме на шурата Димитър Иванков парите от Боко от "Хемус".
  • 3 Не им мълчете те убиват

    3 0 Отговор
    МВР са престъпници!
  • 4 В Германия

    1 0 Отговор
    Вече се дрогират и карат на воля а тук пак ни тероризират