Last news in Fakti

26 Март, 2024 08:23 2 440 13

Майката на убития Митко от Цалапица: Има намесено момиче

  • цалапица-
  • димитър малинов-
  • убит

Това се случва на фона на делото срещу близнаците Динкови

Майката на убития Митко от Цалапица: Има намесено момиче - 1
Снимка: бТВ

Искаме Рангел Бизюрев да бъде разпитан качествено от всички експерти и психолози. Това каза пред "Тази сутрин" по бТВ майката  на убития в Цалапица Димитър Малинов.

Той е разпитан само от прокуратурата, но нека допуснат да бъде разпитан от компетентните, допълни тя.

Днес близките на убития Димитър Малинов от Цалапица излизат на пореден протест по-късно през деня. Това се случва на фона на делото срещу близнаците Динкови, които са обвинени в укривателство, и Рангел Бизюрев, който беше екстрадиран обратно в България.

Мислим, че има намесено момиче. Това, че е настройван Рангел срещу Митко и Митко срещу Рангел е факт. Те не са имали лична комуникация, за да се скарат, съмнява се майката.

Тя допълва, че обвинението на близнаците Динкови зависи от показанията на Бизюрев, но пита как така делото е разделено от Окръжната прокуратура, след като според нея близнаците са съучастници в убийството.

Държим да има нов следствен експеримент. Мястото на убийството не е мястото, което един от близнаците-помагачи посочва, каза тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гпст

    19 1 Отговор
    Може да е така. Нищо чудно. Тя простотията не ходи по гората....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мафия с власт

    27 4 Отговор
    Този случай все повече прилича на делото "Белнейски" - някой с власт не желае истината да излезе на яве!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Червената шапчица

    19 3 Отговор
    Вече е досадно... Какъв въпрос - защо Митко излезнал от вкъщи...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 РЕАЛИСТ

    24 1 Отговор
    Само не разбрахме, това свястно момче Митко с какво се е занимавал?
  • 8 Никос

    22 1 Отговор
    Убитото момче се е занимавало с наркотици! Кметът на Цалапица го спомена в едно от първите си интервюта, след това смени версията си под натиск.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Васо Високоволтовия

    13 1 Отговор
    Митко и той е бил дилърче. Затова са се скарали с братята, за дрога и територия. Митко като е бил такова примерно дете, защо дружи с дилърите в селото!?
  • 11 Търсете жената

    5 1 Отговор
    Шарше ла фам
  • 12 жестоко е

    6 3 Отговор
    Непоносима е болката на
    майката. Не само на тази, но и на всяка друга майка загубила детето си, по един или друг начин. Но тази майчица, милата, е в друго измерение. Бог и е дал неизчерпаема енергия, дал и е хъс, дал и е съмишленици, дал и е мощен глас.
    И се страхувам, че скоро нейната упоритост ще дотегне на обществото. Зная, че тъгата е тишина, самотни сълзи и болка - тихо споделена. Видимо е, че нейното страдание не желае да се скрие зад стените на дома. Може би, наистина Митко /Бог за го прости/ е бил добро, праволинейно и възпитано момче, което не заслужава такава участ. Всяко убийство е жестоко, безсмислено и непростимо. Но много шум, много кръщене. Дано цялата тази врява , да я успокои, и да и даде шанс да приеме неприемливото.
  • 13 Повлияния

    2 1 Отговор
    Поклон пред енергията на тази жена, пред силата и волята да се изправиш срещу тази корумпирана и проядена от вътре система и да настояваш за справесливост на всички нива, да търсиш истината и да дадеш глас срещу гнусните човекоубийци и техните семейства. Един ден трябва да и вдигнат паметник за да се пази славата на една силна българска майка и да е за пример на всички граждани как трябва да се отстоява срещу подкупни органи на властта, нехайни служители, съдебно овластени, но сребролюбци.