Last news in Fakti

27 Март, 2024 21:06 2 775 14

Ивайла Бакалова обвини Илиана Кирилова в манипулация

  • ивайла бакалова-
  • манипулация-
  • илиана кирилова

Емил Писков и Мартин Божанов са направили контакт с нея и са ѝ поискали пари за свободата на Веселин Денков

Ивайла Бакалова обвини Илиана Кирилова в манипулация - 1
Снимка: БГНЕС

При закрити врата прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет изслуша петима прокурори от Софийската градска прокуратура.

Те работят по разследването срещу Мартин Божанов, известен като Нотариуса. Йордан Петров, Деян Захариев, Светослав Милушев, Мария Кабалакова и Пламен Иванов, останаха при кадровиците един час, след което напуснаха сградата на съвета през задни входове, обобщи novini.bg.

След това прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет отказа да отстрани временно от длъжност районния прокурор Константин Сулев. Той е обвинен в длъжностно престъпление, свързано с разследване срещу Петьо Петров, известен като Пепи Еврото.

Вчера градският прокурор на София Илияна Кирилова заяви в парламента, че има разпитани двама свидетели, които разказват, че именно Ивайла Бакалова е потърсила връзка с Емил Писков и Мартин Божанов. По думите на Кирилова Бакалова е разговаряла от чужд телефон с Мартин Божанов и е търсила правна помощ.

Пред бТВ Ивайла Бакалова каза, че изказванията на Илиана Кирилова са манипулативни. По думите ѝ Емил Писков и Мартин Божанов са направили контакт с нея и са ѝ поискали пари за свободата на Веселин Денков, с когото тя живее на семейни начала.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    36 6 Отговор
    Ами Кирилова е била на хранилка при нотариуса. Какво друго да каже.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 НИКОЙ

    14 13 Отговор
    НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА СЪС ИВАЙЛА БАКАЛОВА..ИВАЙЛА , ДОКАРАЙ БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА В БЪЛГАРИЯ ДА ГО ВИДЯ ОНЯ ЛЮБОВНИК ОТ БАНКЯ КАКЪВ БАЩА Е...
  • 4 Даниел

    17 7 Отговор
    Прокурора продължава да адвокатства,на убития!

    Коментиран от #14

  • 5 ЕМИ ПРо СИА умре

    2 2 Отговор
    теа апО ,Ии са за директен ОТСТРЕ;
  • 6 зачуден

    13 14 Отговор
    Малко е странно , думите (без грам доказателства) една от най видните български мутреси (която , както добре знаем , доскоро беше профи на повикване) и на един от най видните лихвари ,рекетьори ,сутеньори ,изнудвачи и имотни мафиози , познат и като човека на Черепа в България (докато Черепа дремеше в Дубай) , който финасира протестите срещу ББ - т нар. Весо брадата (неин съпруг по документи) имат по голяма тежест от думите на един градски прокурор и на двама свидетели за някои определени "независими" медии , не мислите ли ?!
  • 7 Име

    14 2 Отговор
    Изгрежда в тази история няма положителен герой!
  • 8 Анонимен

    12 1 Отговор
    Не мисля, че е много трудно да се разбере кои са били на хранилка при така наречения "НОТАРИУС". Просто човек трябва да погледне техните медийни изяви и всичко става ясно. Както винаги гузен не гонен бяга и търси начин да отклони вниманието от себе си в друга посока
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Старите хора са го казали!!!

    1 0 Отговор
    Кара,кара па си дойде!Ще дойде!!!Каквото трябва!!!
  • 11 Никой не ти вярва

    4 1 Отговор
    И кой й плаща ефирно време на Мутресата да продължава да баламосва с интригите си българския народ?Тая какви ги вършеше в Дубай със съратника на Черепа ,лихваря неин партньор?Обещали й,ако дискредитира прокуратурата с измишльотини, ще пуснат обвинения в престъпления неин човек.Той е и навън ,дори не е в домашен арест,а се изтапанчи пред депутатите да говори за корупция.Какъв позор за пп тата докъде стигнаха- кого и коя използват?
  • 12 Лъжкинята

    2 2 Отговор
    Много ясно,че тя е търсила т.н.Нотариус ,тя е на зор.Затова е търсила контакти..Още малко ще излезе, че той е тичал след нея ,че много "загрижен"за нейния отпадък.
  • 13 Емо

    2 0 Отговор
    Ако бяхме хора, а не овце, тая гнусна корумпирана прокурорка трябваше с камъни да я изгоним.
  • 14 Няма как

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Даниел":

    Иначе горят всички.
    И ти да си и ти така ще постъпиш...