Last news in Fakti

31 Март, 2024 14:05 2 122 8

Разкриха схема за незаконни гонки във Велико Търново (ВИДЕО)

  • гонки-
  • велико търново

Дори хванати на място след гонките момчетата нямаха чувство за вина и не осъзнаваха колко е опасно това, което правят

Разкриха схема за незаконни гонки във Велико Търново (ВИДЕО) - 1

Екип на NOVA направи свое разследване през последните месеци и съвместно с МВР в петък през нощта стигна до незаконните надбягвания с коли на входа на Велико Търново по пътя София – Варна.

5 седмици продължи наблюдението.

"Дори хванати на място след гонките момчетата нямаха чувство за вина и не осъзнаваха колко е опасно това, което правят", разказа репортерът Мартин Георгиев.

Всички, които се правеха на бързи и яростни във въпросната вечер - нощуваха в полицията. Сега на ход е държавното обвинение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шоп

    18 3 Отговор
    КАТ Велико Търново,няма ли да се събудите най- после! На тази голяма натоварена улица,която е точно пред входа ви,става най- голямото състезание с мотори.Как за толкова време не Ви направи впечатление и ги оставяте да вдигат целия град на нокти?Лесно е, просто камера и нещата си идват на място.Не чакайте да се случи нещо страшно,че тогава да търсите виновния!

    Коментиран от #2

  • 2 служителите на гад

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Шоп":

    обикновено се заядат с нормално каращи шофьори или дебнат на края на града като вдигнеш 60 по инерция

    Коментиран от #4

  • 3 Оня с багера

    5 2 Отговор
    Дали да не мина оттам? После малко ще ви друса, ама поне ще знаете за какво е.
  • 4 алоу, българина,

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "служителите на гад":

    Заяждат, а не заядат.
  • 5 Местен

    4 4 Отговор
    Там не пречат на хората от града. Пречат на трафика. Но в 12/1/2 през ноща няма и кучо пиле. А ако им направят някоя отсечка някъде наоколо няма да пречат на никого. Може да се ползва летището в Горна. Примерно от 22 до 24 часа. Тогава ни полет ни дявол. Ще им събират по някое десетаче и лампите ще им светят даже.

    Коментиран от #7

  • 6 Емо

    2 1 Отговор
    Ами отворете парашутните аероклубове и любителите на автогонките рязко ще намалеят.
  • 7 Баба Вуна

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Местен":

    Местния,не се научихте да говорите правилно и не се научихте да карате коли! Безспорен факт.Градът е малък,много силно застроен,не се разширява на вън,а се превърна в колхоз,един до друг набутани блокове.Място за трафик,паркиране и нормално каране няма.Клаксона на автомобила не се използва за здравей и здрасти селски.! Жалко ,че сте болярски град,със селски маниери.За всичко има решение,просто на никой не му дреме,защото е по лесно.Градът беше приказен и чист преди години,сега го съсипаха, искат да развиват туризъм,какво да гледат туристите се питам?
  • 8 Иво

    6 0 Отговор
    Проблема идва когато се случи белята ,нали ?! Като загине някой невинен и тогава майка му ще казва,колко добро момче е и как не е искал.