Last news in Fakti

8 Април, 2024 13:38 1 247 2

Пиян тийнейджър открадна две коли и катастрофира с тях

  • пиян-
  • тийнейджър-
  • кражба-
  • коли

След доклад на материалите в прокуратурата криминално проявеният и осъждан непълнолетен е привлечен в качеството на обвиняем  и му е наложена мярка за неотклонение „надзор на член на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни“

Пиян тийнейджър открадна две коли и катастрофира с тях - 1
Снимка: shutterstock

Годечките полицаи задържаха непълнолетен младеж, отнел два автомобила и катастрофирал с тях, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - София.

Към 4.50 часа на 6 април в РУ-Годеч постъпил сигнал за пътен инцидент на отбивката над с. Манастирище. Изпратените на място полицейски служители установили, че лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от непълнолетен и неправоспособен младеж, е самокатастрофирал в мантинелата. Служителите на реда извършили справка, от която станало ясно, че колата е собственост на жителка на Годеч и е предмет на противозаконно отнемане от служебния паркинг на ресторант на второкласния път. 17-годишният водач от врачанското село Лиляче бил тестван с дрегер, отчел 0.60 промила алкохол. Задържан е в ареста за срок до 72 час, а по случая е образувано досъдебно производство.

Междувременно в РУ-Годеч се получил сигнал и от втори собственик за липсата на автомобила му „Нисан“, паркиран пред адреса с ключове на таблото. Полицейските служители бързо открили колата изоставена на пътя за Монтана със следи от удар в предната част. При извършен обход на района униформените установени, че металната врата на портал в с. Шума е откъсната от пантите, а около нея има следи от гуми и множество пластмасови частици. Според събраните до момента данни извършител и на това престъпление е 17-годишният, който работи като пастир при собственика на нисана.

След доклад на материалите в прокуратурата криминално проявеният и осъждан непълнолетен е привлечен в качеството на обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „надзор на член на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни“.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не става така

    8 1 Отговор
    Закарайте го в централния, дайте го една вечер на тежките присъди. На другия ден го пуснете и му кажете че при следващото нарушение ще остане 3вечери с момчетата. И да видите че ще се кротне одма.
  • 2 Худини

    7 0 Отговор
    Тоз е голям факир щом може да кара две коли едновременно :)